Yardım Zamlar perişan etmeden RAM almak istiyorum

patriot viper venom çok stabil derken?????? dalga mı geçiyorsun yoksa sallıyor musun 6000 cl30 olmasına bakarak ram alanların başına neler geldiğini açılan konulardan görebilirsin fiyatlar uçmuşken bile hala şu şeyi önerip durmayın ucuzken öneriliyordu anlıyordum 15k verip bu rezil şeyi mi alsın insanlar
çok stabil. Ben daha önceki sistemimde kullandım. Mevcutta 2 arkadaşımda kullanıyor aynı modelden 2x16 olarak şekilde. Rezil derken? konu linklerini atar mısın merak ettim ne gibi sorun yaşamışlar çünkü ben alırken veya tavsiye ederken bu konulara denk gelmedim.

çok stabil. Ben daha önceki sistemimde kullandım. Mevcutta 2 arkadaşımda kullanıyor aynı modelden 2x16 olarak şekilde. Rezil derken? konu linklerini atar mısın merak ettim ne gibi sorun yaşamışlar çünkü ben alırken veya tavsiye ederken bu konulara denk gelmedim.
Şahsen bir sürü sorun yaşamamın yanında expo sorunu yazdığımda bile bir sürü konu var sadece bu forumda diğer forumları bilmem bir ara expo donma vs konularını ne zaman açsam bakıyordum adamın rami patriot viper venom

Şahsen bir sürü sorun yaşamamın yanında expo sorunu yazdığımda bile bir sürü konu var sadece bu forumda diğer forumları bilmem bir ara expo donma vs konularını ne zaman açsam bakıyordum adamın rami patriot viper venom
attıgın konunun 2sinde ramden kaynaklı olup olmadıgına kanıt yok. Her model kusursuz üretilmiyor. Forumda herhangi bir markanın ekran kartını veya anakartını yazsanız yine sorun yaşayanları göreceksiniz. Benim kendi tecrübeme dayanarak patriot 6000mhz cl30 değerini stabil olarak veriyordu. Ram fiyatları artmış 14bine 6000 mhz cl30 ram sadece patriot ise patriot alınması öneririz tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,795
Üyeler
185,954
Son üye
Phanter
Geri