Metaxa
80+ Bronze
Dahası
İstanbul'da Forum Marmara'ya gittim ve aldım. Mağazada da fiyatı aynı. Çok beğendim, paylaşan kişinin de eline sağlık.
Guzel gunlerde giyin hayirli olsun kardesim. Bu ekonomik krizde herkes faydalansin diye hemen paylastim cok sevindim bu kadar kisinin almasinaİstanbul'da Forum Marmara'ya gittim ve aldım. Mağazada da fiyatı aynı. Çok beğendim, paylaşan kişinin de eline sağlık.
tam yazcaktım bende dünden beri bekliyorum aldım, yazmaya geldim hemenXL hariç diğer bedenler eklendi şu anda stoka.
Hocam kalın kışlık mont mu ? Yoksa yağmurluk ceket tarzı mı? Deneyimleri paylaşırsanız çok iyi olur.İstanbul'da Forum Marmara'ya gittim ve aldım. Mağazada da fiyatı aynı. Çok beğendim, paylaşan kişinin de eline sağlık.
Kışlık değil kutup montu gibiHocam kalın kışlık mont mu ? Yoksa yağmurluk ceket tarzı mı? Deneyimleri paylaşırsanız çok iyi olur.
Zara kalitesi çok ayrı. LCW DeFacto gibi satıcılar bile bu fiyatlara çıkardı. Kaliteyi aklında şüphe olarak kalmasın bence.Bende mont alıcamda acaba kaliteli mi veya başka marka mı baksam bilemedim ne derece kaliteli
Hm ozaman bakıyım stoklara girerse alıyımZara kalitesi çok ayrı. LCW DeFacto gibi satıcılar bile bu fiyatlara çıkardı. Kaliteyi aklında şüphe olarak kalmasın bence.