donanimci98
80+ Bronze
Senin açtığın konulara bakarak benzer şeyleri ben de senin için düşünüyorum açıkçası. Geçenlerde kendini arama motoru sanıyordun
Konuyla alakasız ama çocuğun olursa çok iyi baba olursun haAmcamın oğlunda bariz bir zeka geriliği var. Çocuk gibi hareketleri var (12 yaşında ama 5 yaşında gibi), ödev getirdi bana çarpmayı bilmiyor üslü sayı ödevi getirmiş.
Annesi ona hamileyken sigara içiyordu.
Çocuğun anne babası ayrı ama hala iletişimdeler. Çocuk travma yaşıyor bildiğin. Ama onun ödevini de yapmak istemiyorum. Bir soruda yarım saat takılı kaldı.
Zeka geriliği için nasıl bir prosedür gerekir? Meraktan.
Whoa? Ney?Konuyla alakasız ama çocuğun olursa çok iyi baba olursun ha
Sen niye şimdi maydanozluk yapıyorsun?Senin açtığın konulara bakarak benzer şeyleri ben de senin için düşünüyorum açıkçası. Geçenlerde kendini arama motoru sanıyordun
Öngörü gibi bir şey. Sevdiğin kişilere karşı bir korumacılığın var gibiWhoa? Ney?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen niye şimdi maydanozluk yapıyorsun?
Çocuğu sevmiyorum ki.Öngörü gibi bir şey. Sevdiğin kişilere karşı bir korumacılığın var gibi
Daha dün beraber başkalarına PC onerdigimiz caner abim her alanda uzman bir noktaya gelip benim durumu da açığa çıkardı seni örnek alacağım hocamSen ne diyorsun yine? Yorumların o kadar boş ki. Kendin çalıyorsun kendin oynuyorsun, devam!