İnterneti açıp baksaydınız keşke, vatan bazen ucuz ürünler satıyor buda onlardan biri.Zeki olmayabilirim ama vatandan almayacak kadar akıllıyım dostum.
Yerinde olsam bu paneli tercih ederdim ayrıca ıps olması ayrı bir güzelTeknolojiden az buz anlıyorum ama zekimiyim o tartışılır bence eğer daha ucuza bulunursa 1ms ve 144 hz bir monitör bakmanız çünkü 1ms ile 0.5ms arasını ayırt edemezsin 144 ile 165hz arasında fark yok ama şuan dediğiniz gibi vatanda kdv indirimi var fiyat konusunda daha ucuz bulunmuyorsa alınabilir
Bu monitör güzel diye biliyorum MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Sen daha önce 1 ms ve ıps 144 hz ve ıps panelde oyun oynadın mıMs sadece markaların kandırmacası ister 10 ms olsun ister 0.1 hiçbir şey anlayamazsın belki 20 ms le 1 ms ayırt edebilirsin
Uzun lafın kısası bunların epsi ameriganın oyunları
Oynamama gerek yok ben matematik ve gerçekler ile konuşuyorumSen daha önce 1 ms ve ıps 144 hz ve ıps panelde oyun oynadın mı![]()
Önce bir denemeni öneriyorum aradaki fark gözle hissedilir derecede artacakOynamama gerek yok ben matematik ve gerçekler ile konuşuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ips in hiçbir önemi yok
BruhZeki olmayabilirim ama vatandan almayacak kadar akıllıyım dostum.
Peki zeki kardeşim dediğin kriterlerde aoc24g2u var ıps panel ghosting yapıyormuş ve brn çok fazla fps oyunları oynuyorum düşüncen nedirTeknolojiden az buz anlıyorum ama zekimiyim o tartışılır bence eğer daha ucuza bulunursa 1ms ve 144 hz bir monitör bakmanız çünkü 1ms ile 0.5ms arasını ayırt edemezsin 144 ile 165hz arasında fark yok ama şuan dediğiniz gibi vatanda kdv indirimi var fiyat konusunda daha ucuz bulunmuyorsa alınabilir
Bu monitör güzel diye biliyorum MSI 23.8" OPTIX G241 144Hz 1ms 2xHDMI DP FHD IPS Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
Çok boş yapan adamlar var seni tanıyorum ve zeki olduğunu düşünüyorumVay be zeki olmayan adama forumda bile ekmek yok.
Bu ıps panelmi yazmıyorYerinde olsam bu paneli tercih ederdim ayrıca ıps olması ayrı bir güzel
Ips panel ve ghosting peki buna ne diyorsunuzÖnce bir denemeni öneriyorum aradaki fark gözle hissedilir derecede artacak