GGece 80+ Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 68 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Gece 30 Ekim 2024 #1 arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim
arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim
emreBeoa 80+ Platinum Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 11,504 Dahası Reaksiyon skoru 5,295 İsim Emre siyah 30 Ekim 2024 #2 Firefox Eklentileri (tr) Firefox uzantılarını ve temalarını indirin. Uzantılar tarayıcınızın içinde çalışan uygulamalara benzer. Can sıkıcı reklamları engelleyebilir, parolalarınızı koruyabilir, tarayıcı görünümünü değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirler. addons.mozilla.org burdan ekliyorsun direkt Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Ekim 2024
Firefox Eklentileri (tr) Firefox uzantılarını ve temalarını indirin. Uzantılar tarayıcınızın içinde çalışan uygulamalara benzer. Can sıkıcı reklamları engelleyebilir, parolalarınızı koruyabilir, tarayıcı görünümünü değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirler. addons.mozilla.org burdan ekliyorsun direkt Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Ekim 2024
lyni3xx 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 93 Dahası Reaksiyon skoru 17 İsim Ömer BEKLER 8 Aralık 2024 #3 GGece yazmış: arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Firefox eklenti mağazından uBlock Origin adlı eklentiyi kurman yeterli olucaktır.
GGece yazmış: arkadaşlar braveden zene geçtim ama reklam engelleyiciyi bulamıyorum nasıl bulup ekleyebilirim destek olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Firefox eklenti mağazından uBlock Origin adlı eklentiyi kurman yeterli olucaktır.