Neler Yeni

Zenith pro kablosuz oyuncu mouse uygun fiyatlı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
şuan 2300tl gibi bir fiyata sahip geçenlerde itopya kampanyasıyla 2000 TL bulunuyordu bildiğiniz bir mağazadan gene bu fiyat bandında yer var mıdır ?

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Dağ
şuan 2300tl gibi bir fiyata sahip geçenlerde itopya kampanyasıyla 2000 TL bulunuyordu bildiğiniz bir mağazadan gene bu fiyat bandında yer var mıdır ?
Ben 1800 e aldım nethouse adlı firmadan ama tavsiye etmem o firmayı çünkü 0 kapalı kutu olmasına rağmen kutuyu açtığımda tozluydu mouse, çalıştığı ve ihtiyacım olduğu için iade ile uğraşmak istemedim, genelde arkadaşlar muhtemelen r1 , dragonfly, darmoshark felan öneriyor fakat ben fps oyuncusu olmadığım için onlara ihtiyaç duymadım, eğer o r1 vs alırsan da doungle dahil değil ayriyeten almak zorundasın onlarda 500-700 diye hatırlıyorum.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,614
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Connectgame'da dareu var . 1.7k

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1800 e aldım nethouse adlı firmadan ama tavsiye etmem o firmayı çünkü 0 kapalı kutu olmasına rağmen kutuyu açtığımda tozluydu mouse, çalıştığı ve ihtiyacım olduğu için iade ile uğraşmak istemedim, genelde arkadaşlar muhtemelen r1 , dragonfly, darmoshark felan öneriyor fakat ben fps oyuncusu olmadığım için onlara ihtiyaç duymadım, eğer o r1 vs alırsan da doungle dahil değil ayriyeten almak zorundasın onlarda 500-700 diye hatırlıyorum.
Fps oyunları oynicaktım da gecikme falan yok bu mouse da diyorlar sıkıntı yaratır mı ki

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Dağ
Fps oyunları oynicaktım da gecikme falan yok bu mouse da diyorlar sıkıntı yaratır mı ki
valla ben hissetmedim ama az önce dediğim gibi fps oyuncusu değilim sadece lol oynuyorum oda fps değil moba yani lolde de gecikme önemli dediğim gibi hissetmedim fps oynayıp bu mouse kullanan birinin yorumuna ihtiyaç var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla ben hissetmedim ama az önce dediğim gibi fps oyuncusu değilim sadece lol oynuyorum oda fps değil moba yani lolde de gecikme önemli dediğim gibi hissetmedim fps oynayıp bu mouse kullanan birinin yorumuna ihtiyaç var.
Media markette 2069TL ye aldım şimdi bulabildiğim en düşük fiyat buydu

Exodia7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Serkan Dağ
Media markette 2069TL ye aldım şimdi bulabildiğim en düşük fiyat buydu
diğer arkadaşlarında yorumunu beklemeni isterdim, ben pişman değilim aldığıma dediğim gibi çok fazla mouse tecrübem olmadı fakat gidip diğer mouse 2k verip üstüne 700 tl ekleyip doungle almak istemedim, ama almışsın şimdiden hayırlı olsun, pişman olacağını sanmıyorum.

Top Bottom