Neler Yeni

Zevkli Ve Kanser Hero önerisi

KediBoku

80+
Kanser ve Zevkli bir karakter ararken jungle teemo buldum ve onu yapıyorum ama sıkıntı şu ki millet teemoyu banlıyor ve alınca ana bacı sövüp kendileri feedliyor bende ADC JUNGLE TOP LANE MİD LANE de kanser ve zevkli teemo gibi hero arıyorum ( teemoyu top lanede midde oynamak zevkli değil en iyisi adc ve Jungle)

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Kanser ve Zevkli bir karakter ararken jungle teemo buldum ve onu yapıyorum ama sıkıntı şu ki millet teemoyu banlıyor ve alınca ana bacı sövüp kendileri feedliyor bende ADC JUNGLE TOP LANE MİD LANE de kanser ve zevkli teemo gibi hero arıyorum ( teemoyu top lanede midde oynamak zevkli değil en iyisi adc ve Jungle)
Brand Jung

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Illoli OTP'yim üstüne hero tanımam.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Kolun varsa ADC xerath al
(Katarina otp yim 770k)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
tek atmak sana zevkli gelir am aben sindir sindire yavaş yavaş işkence ile öldürmeyi severim Teemocuk gibi

Peki 5 kişi arasına girip tek kombo ile tek seferde 120K hasar atmak nasıl geliyor kulağa?

VitoScaletta

80+ Gold
lee otp yim plat 1 eğer burda kaç kişi görse kar arkadaşlar lütfen lee sin almayın çok komik ve çok kötü oynuyosunuz bu şampiyon herkesin oynayacağı bi şampiyon değil pasifini bilmeyenler bile plat eloda jungle lee sin pickliyor sen kimsin ya :D

KediBoku

80+
lee otp yim plat 1 eğer burda kaç kişi görse kar arkadaşlar lütfen lee sin almayın çok komik ve çok kötü oynuyosunuz bu şampiyon herkesin oynayacağı bi şampiyon değil pasifini bilmeyenler bile plat eloda jungle lee sin pickliyor sen kimsin ya :D
hocam ben tek atmayı sevmem ben sindire sindire ölmeyi severim o acı çekme duygusunu bana vermesi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Genç
jungle shaco deneyebilirsin insanları sinir eden bir çar (denendi onaylandı xd) bi dene belki seversin

Top Bottom