VitoScaletta 80+ Gold Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 6,370 30 Haziran 2020 #14 KediBoku yazmış: hocam ben tek atmayı sevmem ben sindire sindire ölmeyi severim o acı çekme duygusunu bana vermesi lazım Devamı için tıklayın... buzul hayalet tutuştur darius Hhhhahahhaaa
KediBoku yazmış: hocam ben tek atmayı sevmem ben sindire sindire ölmeyi severim o acı çekme duygusunu bana vermesi lazım Devamı için tıklayın... buzul hayalet tutuştur darius Hhhhahahhaaa
KediBoku 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 203 30 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Tunahan Genç yazmış: jungle shaco deneyebilirsin insanları sinir eden bir çar (denendi onaylandı xd) bi dene belki seversin Devamı için tıklayın... jungle shaco denedim ama bir jaxın üstüme atlamasından sonra bıraktım Lee sinde öyle Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 VitoScaletta yazmış: buzul hayalet tutuştur darius Hhhhahahhaaa Devamı için tıklayın... tutuştur çarp teemo xd Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 eskiden teemolara söverdim ama sanırım bende onlar gibi olmaya başladım tek oynadığım teemo
Tunahan Genç yazmış: jungle shaco deneyebilirsin insanları sinir eden bir çar (denendi onaylandı xd) bi dene belki seversin Devamı için tıklayın... jungle shaco denedim ama bir jaxın üstüme atlamasından sonra bıraktım Lee sinde öyle Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 VitoScaletta yazmış: buzul hayalet tutuştur darius Hhhhahahhaaa Devamı için tıklayın... tutuştur çarp teemo xd Mesaj otomatik birleştirildi: 30 Haziran 2020 eskiden teemolara söverdim ama sanırım bende onlar gibi olmaya başladım tek oynadığım teemo