Neler Yeni

🔥İndirim Zippo Çakmak Z-200 Fırçalanmış Krom 558 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
Çektim bir tane eyvallah

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
insan gibi kullanmayı bilirsen hiç bir şey olmaz 2021 in başında aldığım klasik TR bayraklı çakmak var bende hala tıkır tıkır çalışıyor 2.5 sene olmuş zippo falan hikaye
Yav ne alakası var bilader herkes sizin gibi sigara yakmak için kullanmıyor. Profesyonel kamp yapan insanlar var, doğada gezenler var. Al bakalım normal çakmağı rüzgarlı havada yak da göreyim seni. İçindeki sıvısından metaline kadar özel üretilen bir şey. Almıyorsan da kimse sana zippo al demiyor. Milletin aldığı şeylere karışmayın bari. Bir şey biliyormuş gibi davranmayın. iPhone alacağına da Xiamoi al nasıl olsa internete giriyor değil mi.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
Yav ne alakası var bilader herkes sizin gibi sigara yakmak için kullanmıyor. Profesyonel kamp yapan insanlar var, doğada gezenler var. Al bakalım normal çakmağı rüzgarlı havada yak da göreyim seni. İçindeki sıvısından metaline kadar özel üretilen bir şey. Almıyorsan da kimse sana zippo al demiyor. Milletin aldığı şeylere karışmayın bari. Bir şey biliyormuş gibi davranmayın. iPhone alacağına da Xiamoi al nasıl olsa internete giriyor değil mi.
klavyenize yazık normal çakmakla zippoyu bir tutan kişiye yorum bile yapılmaz.

Robius

80+ Bronze
yani hiç gerek yok yok gösteriş yapacakmışımda yok şeymişte gösteriş acizlerin işidir sigara içmiyorum ama bazen lazım oluyor tüp yakmak falan için dükkanda standart TR bayraklı çakmak var o zaman 2 liraya almıştım 2 kutu da gaz aldım tertemiz
Gösteriş acizlerin işidir deyip 5 yıldızlı fener logosunu avatar olarak kullanmak...

:ROFLMAO: :kekw:

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
alırsam eğer cakma gelırse amazon gerı alıyor mu buyuk ıhtımal cakmada

Reindi

80+ Silver
Uygunsuz Dil
Gösteriş acizlerin işidir deyip 5 yıldızlı fener logosunu avatar olarak kullanmak...

:ROFLMAO: :kekw:
FOY131rXIAUoz2k.jpg

Olayın Fenerle alaka seviyesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

zippo alanlar genelde böyle konuşuyor :D kardeşim almış bir :poop:a benzemiyor sadece açıp kapanırken ses çıkıyor standart çakmak işlevi görüyor bir de binlerce lira para istiyorlar en komiği de sizin bunu savunmanız yukarda sigara içmiyorum demişim ama yine de sigara kullanıyorsun demişsin zeka seviyen belli buradan

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
zippo alanlar genelde böyle konuşuyor :D kardeşim almış bir :poop:a benzemiyor sadece açıp kapanırken ses çıkıyor standart çakmak işlevi görüyor bir de binlerce lira para istiyorlar en komiği de sizin bunu savunmanız yukarda sigara içmiyorum demişim ama yine de sigara kullanıyorsun demişsin zeka seviyen belli buradan
Daha sigara bile içmiyorsun bak. Ne yakacaksın sen çakmak alıp evde tüp mü :D
Daha sigara bile içmiyorsun zippo alanları eleştiriyorsun.
Merak ediyorum hayatında hiç hobin falan var mı senin.

Rüzgarda sönmüyor diyoruz standart çakmak diyor ya sabır

Reindi

80+ Silver
Daha sigara bile içmiyorsun bak. Ne yakacaksın sen çakmak alıp evde tüp mü :D
Daha sigara bile içmiyorsun zippo alanları eleştiriyorsun.
Merak ediyorum hayatında hiç hobin falan var mı senin.

Rüzgarda sönmüyor diyoruz standart çakmak diyor ya sabır
tamam kardeşim en havalı sensin zipponu al otur aşşa

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Oğuz
Uygunsuz davranış
tamam kardeşim en havalı sensin zipponu al otur aşşa
Zippom yok sadece senin gibi zihinsel engelli insanların milletin zevkine karışmaması gerektiğini söylüyorum.
Lan olum sen Süper Lig maçı izleyip üzerine fanatik Fenerli olan insansın milletin zevkine nasıl karşıyorsun PUHAHAHAHAHA

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bende bu Zippo'ların çakmasından vardı, gittim benzinini doldurttum. Çantamda geziyordu, o benzini hep çantama akmış daha 2-3 kere ateşleyemeden bir köşeye attım kaldı öyle. Orijinallerinde böyle bir sorun yoktur herhalde

Top Bottom