Neler Yeni

Ziraat Bankası EFT işlemi alıcının soyadı yanlış yazıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Çetin
Merhabalar ziraat bankasından bir kişiye eft olarak para gönderdim fakat sonrasında alıcının soyadını yanlış yazıldığını farkettim öyle az bir mebla da göndermemiştim 10.000 civarı bu konuda ne yapabilirim paramı nasıl geri alabilirim

sabanozsu

80+
Merhabalar ziraat bankasından bir kişiye eft olarak para gönderdim fakat sonrasında alıcının soyadını yanlış yazıldığını farkettim öyle az bir mebla da göndermemiştim 10.000 civarı bu konuda ne yapabilirim paramı nasıl geri alabilirim
Alıcı ibani doğruydu degilmi sadece isim yanlış yazıldı ?

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda
Alıcı ismi yanlışsa bir sonraki iş günü hesabına iade olur. Bugün provizyonda bekler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıcı ismi yanlışsa bir sonraki iş günü hesabına iade olur. Bugün provizyonda bekler.
ben bankanın içinden memurlar aracılığıyla para göndermiştim ziraat hesabıma mı yatar yoksa bankanın içinden memurlar aracılığıyla mı paramı geri almam gerekiyor

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda
ben bankanın içinden memurlar aracılığıyla para göndermiştim ziraat hesabıma mı yatar yoksa bankanın içinden memurlar aracılığıyla mı paramı geri almam gerekiyor
Onu hiç bilmiyorum. Öyle para göndermedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom