iyi günler abiler fotoğraf paylaşıyorum her ay 5.000 kredi borcu otomatik 5017 hesaptan ödeniyordu fakat bu ay ödenmedi hesapta para var ne transfer yapılıyor ne krediyi manuel ödeyebiliyorum hesaptaki para KMH parası yani kullanınca eksiye gidicek ve ben bunun her ay faizini düzenli ödüyorum müşteri temsilcisini aradım hesapta bloke vs yok dendi ama orda 3171 bilmem borç yazıyor anlamadım hesap güncellenmesi gerekiyor sanırım eski olduğu için şubeye yönlendirdi babamın hesabı ayakları sorunlu yaşlı olduğu için gidemiyor bankayı arasak şubeyi kendi telefonunda dakika yok , kendi telefonumumuzla da arayamıyoruz kendi bilgilerimiz kayıtlı onun değil bilgi vermiyorlar KMH TUTARDAN NE KREDİ ÖDENDİ ne de kalan parayı alabildik , ziraat kredi kartı borcumuz vardı icra acılcaktı ama henüz açılmadı uyaptan baktık ki olsa da hepsine aciz koyamazlar aradık bloke de yok dendi ne yapmak gerekiyor böyle bir hata veriyor ŞİKAYET olusturdak 10 güne anca çözülür gibi kısaca kmh tutarı ne çekiliyor ne kredi ödeniyor
Ekler
Son düzenleme: