Neler Yeni

Ziraat kart kullanan öğrenci kardeşlerim bakabilir mi?

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
Arkadaşlar bu 550 TL maaşlı 1000 TL kredi imkanı sunan karttan 1000 TL çekip asgarisini ödedikten sonra bir kere daha 1000 TL çekebilir miyim?
Ya da kredi miktarını arttırma yolu var mıdır? Bankalara başvurdum hepsi reddetti 4000 TL kredi 12 ay ödemeli talep ettim bir de çıldırıcam
Akbank'a başvurmadım bi o verir gibi duruyor ama faiz oranı 1,89 diğer bankalar 1,50 1,25 arası akbank verir dediler ama bu ziraat kartından 2000 çekebilirsem şimdilik işimi görür

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çekip çekemeyeceğini bilmiyorum denemedim hiç ama limitini arttıramıyorsun. Bin lira limitli o kart.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Kredi kartı limitini arttıramıyorsun.
1000 TL çekip asgarisini ödedikten sonra tekrar çekemiyorsun sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Asgariyi ödedikten sonra tekrar çekemezsin. EnPara da başvur derim. Kredi notunuzu olumsuz etkileyecek bir durum yaşadınız mı öncesinde? Örneğin kredi kartının borcunu geciktirme, trafik cezası geciktirme vs.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asgariyi ödedikten sonra tekrar çekemezsin. EnPara da başvur derim. Kredi notunuzu olumsuz etkileyecek bir durum yaşadınız mı öncesinde? Örneğin kredi kartının borcunu geciktirme, trafik cezası geciktirme vs.
hocam hiç sigortalı işte çalışmadım ekstra olarak barmenliğe gidiyorum ama maaş kartım yok elden aldım hep
Kredi olarakta ziraatten 1000 tl çekip 3 ayda ödedim sorunsuz şekilde bankalar reddedince kredi notum etkilenmiyorsa kötü bir durum yaşamadım çünkü kredi vermediler hiç aylık gelirim çalışırken 3500 4000 TL arasında ama sigortasız çalışıyorum ve maaş kartı adına hiçbir şey yok şu anda çalışamıyorum 11 tane sınavım var o yüzden kredi çekmem lazım 27 kasımdan önce
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an enparayada başvuruyorum son çare vermezlerse 27 kasımda sadece ekran kartı alırım 5000 nakitim var 1000 de ziraatten çekerim artık ekran kartı alırım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Alışveriş açısından bakıyorsanız bazı yerlerin bankalar ile anlaşması var bence sorun. Mesela telefonlara yapıyorlar yapıkredi'den vs, kredi kısmını mağaza çıkarıyor, belki PC bileşenlerine de bu tip şeyler vardır örneğin Vatan Bilgisayarda falan. Ben de hiç nakit almam hep taksitli alışveriş yaparım.

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alışveriş açısından bakıyorsanız bazı yerlerin bankalar ile anlaşması var bence sorun. Mesela telefonlara yapıyorlar yapıkredi'den vs, kredi kısmını mağaza çıkarıyor, belki PC bileşenlerine de bu tip şeyler vardır örneğin Vatan Bilgisayarda falan. Ben de hiç nakit almam hep taksitli alışveriş yaparım.
bu nakit paradan nasıl faydalanabilirim mesela 5000 taksitlendirdim bi karta yatırıp o paraya tekrar başka bir şey alabilir miyim küçük hileler arıyorum ama lazım 😂 taksitleri ödemekte hiç sıkıntım yok böyle bir şey olabilirse kredi notumda yükselir belki ileride sıkıntı çekmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom