Neler Yeni

Ziraat param gitti yardım

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
KYK kredisi başvurumdan sonra ziraat hesabım açıldı kartım geldi internet daha para yatırılmamıştı. Denemek için bankamatikten 20tl para yatırdım. Kartımı bir yerde denemek istedim ama olmadı internet bankacılığıni karıştırırken ayarlarda kartlarım sekmesinde Bankkarta para yatır sekmesine tıkladım tek hesabım var zaten onu seçtim tutar olarak 20tl seçtim. Ve hesabımdan para çekildi ve o para hiçbir yere gelmedi param nereye gitti

IMG_20221227_140939.jpg

Daha sonra 25 TL daha yükledim o hesabımda gözüküyor

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih
KYK kredisi başvurumdan sonra ziraat hesabım açıldı kartım geldi internet daha para yatırılmamıştı. Denemek için bankamatikten 20tl para yatırdım. Kartımı bir yerde denemek istedim ama olmadı internet bankacılığıni karıştırırken ayarlarda kartlarım sekmesinde Bankkarta para yatır sekmesine tıkladım tek hesabım var zaten onu seçtim tutar olarak 20tl seçtim. Ve hesabımdan para çekildi ve o para hiçbir yere gelmedi param nereye gitti

Alıntıyı görüntüle
Kartın içinde olması lazım hocam bankamatikten kontrol etmelisiniz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Kart hareketlerinde ne yaziyor

YENERBY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet ALP
Bankayı ara hesabında gözükür

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın içinde olması lazım hocam bankamatikten kontrol etmelisiniz.
Şimdi kontrol ettim bankamatikte gözüküyor. Orda karttan hesaba iade et diye bir seçenek vardı ona tıklayıp 20tl yazınca tüm para geri geldi.
İyide bu işlemin amacı ne kartta attığımda da aynı normal hesabımda da kaldığında aynı şey değil mi birde bu işlemin sadece bankamatikten yapılması saçma olmuş
Bankacılık işlerinde yeniyim cahilliğimin kusuruna bakmayın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe

Alıntıyı görüntüle
Benim kart bana hala gelmedi çok sacma

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Kargo takibine bakın benimkide teslimat şubesine geldiği halde dağıtıma çıkması 3 gün sürdü çok fazla yoğunluk var büyük ihtimal
Kargo tkaibine nerden bakicam dostum kargo takip numarası da gelmedi ?

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo tkaibine nerden bakicam dostum kargo takip numarası da gelmedi ?
İnternet bankacılığı şifren gelmiştir. Ziraat mobili indirim şifrenle giriş yap menü kısmından kartlarım sekmesine git orda gönderi takibi gibi biryer var orda yazar. Daha ayrıntılı bilgi için orda barkod no var onunla beraber kargo firmasının sitesinden bakabilirsin benimki agt kurye ile geldi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
İnternet bankacılığı şifren gelmiştir. Ziraat mobili indirim şifrenle giriş yap menü kısmından kartlarım sekmesine git orda gönderi takibi gibi biryer var orda yazar. Daha ayrıntılı bilgi için orda barkod no var onunla beraber kargo firmasının sitesinden bakabilirsin benimki agt kurye ile geldi
Hocam mesaj da gelmedi.

Top Bottom