Yardım Ziraate kartını e ticarete açma acill

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2
Acill yardım olmuyo sms attık ama kabul etmiyo napabilirim

Ekler

• Screenshot_20201022-234051~2.png
    Screenshot_20201022-234051~2.png
    56.5 KB · Hit: 47
  • Screenshot_20201022-234051~2.png
    Screenshot_20201022-234051~2.png
    56.5 KB · Hit: 45
Ziraat mobili indir oradan hesabına giriş yaptıktan sonra canlı destek varsa ona bağlan. Ben ziraat hesabı açtırırken internet alışverişine açıkk olsun dedim onu ziraat mobilden de açabiliyorsun demişti ama ben yine de adama açtırdım orada.

Ziraat Bankası mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerini arayarak bunu aktifleştire bilirsin yalnız 18 yaşından küçük isen bunu aktifleştirmen için ya da mobil uygulamaya girebilmek için Veli ile birlikte gidip sözleşmeyi imzalayıp hesabını mobil uygulamaya açman lazım oradan zaten kendin ayarlayabiliyorsun büyüksünse uygulamadan direkt olarak kartını internete açabilirsin.

Ziraat Bankası mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerini arayarak bunu aktifleştire bilirsin yalnız 18 yaşından küçük isen bunu aktifleştirmen için ya da mobil uygulamaya girebilmek için Veli ile birlikte gidip sözleşmeyi imzalayıp hesabını mobil uygulamaya açman lazım oradan zaten kendin ayarlayabiliyorsun büyüksünse uygulamadan direkt olarak kartını internete açabilirsin.
18 yaşından küçükler banka hesabı açtırabiliyorlar mı kendilerine

18 yaşından küçükler banka hesabı açtırabiliyorlar mı kendilerine
Evet ben 17 buçuk yaşındayım benim Ziraat kartım 2 yıldır ben de babam ile birlikte gidip 2018 yılında banka kartı istemiştim binbir türlü eziyetle verdiler zaten mobil uygulamayı kullanabilmem için de velim imza attı ama belli özellikleri kullanabiliyorsun her şeyi kullanamıyorsun %25 falan.

Evet ben 17 buçuk yaşındayım benim Ziraat kartım 2 yıldır ben de babam ile birlikte gidip 2018 yılında banka kartı istemiştim binbir türlü eziyetle verdiler zaten mobil uygulamayı kullanabilmem için de velim imza attı ama belli özellikleri kullanabiliyorsun her şeyi kullanamıyorsun %25 falan.
Hee bilmiyom o zaman yine imza isterler bence. Sen yine de mobilden dene canlı desteğe bağlanıp internet alışverişine açın de bakalım ne dicekler. Ama saat haliyle belki canlı destek çıkmaz kendine.

Geri