- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2
18 yaşından küçükler banka hesabı açtırabiliyorlar mı kendilerineZiraat Bankası mobil uygulamasından veya müşteri hizmetlerini arayarak bunu aktifleştire bilirsin yalnız 18 yaşından küçük isen bunu aktifleştirmen için ya da mobil uygulamaya girebilmek için Veli ile birlikte gidip sözleşmeyi imzalayıp hesabını mobil uygulamaya açman lazım oradan zaten kendin ayarlayabiliyorsun büyüksünse uygulamadan direkt olarak kartını internete açabilirsin.
Evet ben 17 buçuk yaşındayım benim Ziraat kartım 2 yıldır ben de babam ile birlikte gidip 2018 yılında banka kartı istemiştim binbir türlü eziyetle verdiler zaten mobil uygulamayı kullanabilmem için de velim imza attı ama belli özellikleri kullanabiliyorsun her şeyi kullanamıyorsun %25 falan.18 yaşından küçükler banka hesabı açtırabiliyorlar mı kendilerine
Hee bilmiyom o zaman yine imza isterler bence. Sen yine de mobilden dene canlı desteğe bağlanıp internet alışverişine açın de bakalım ne dicekler. Ama saat haliyle belki canlı destek çıkmaz kendine.Evet ben 17 buçuk yaşındayım benim Ziraat kartım 2 yıldır ben de babam ile birlikte gidip 2018 yılında banka kartı istemiştim binbir türlü eziyetle verdiler zaten mobil uygulamayı kullanabilmem için de velim imza attı ama belli özellikleri kullanabiliyorsun her şeyi kullanamıyorsun %25 falan.
Canlı destek 24 saat var.Hee bilmiyom o zaman yine imza isterler bence. Sen yine de mobilden dene canlı desteğe bağlanıp internet alışverişine açın de bakalım ne dicekler. Ama saat haliyle belki canlı destek çıkmaz kendine.
Tamam yaz o zaman kardeşim canlı desteğe.Canlı destek 24 saat var.
Ben değil diğer arkadaş yazacakTamam yaz o zaman kardeşim canlı desteğe.