GirayHan
80+ Platinum
hadi hayırlısı.00.00 geçsin bi hocam göreceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada yarin
hadi hayırlısı.00.00 geçsin bi hocam göreceğiz
Yada yarin
Bilgilendireceğim ininale destek talebi attım şikayet varada yazdım en geç yarına çözülür tahminim bilgilendireceğim şuanlık bir para giriş çikışı tokhadi hayırlısı.
Babamı kartından attık isimlerimiz farklı soyadlarimız ayni yani birde bunu arada yapiyorduk max 20 dakika sürüyordu bilmiyorum brlkidr ilkkez haftasonuna denk geldiği için böyle bir gecikme yaşandıPapara fan boyu felansınız herlarde. Arkadaş zaten paparanın avantajları dezavantajlarını biliyordur muhtemelen. Hadi birkere dersin anlarım. Hem dalga geçip hem defalarca kez demenin mantığı yok. Fan boyluk yapmayın. Arkadaşın mesele gelirsek. hatırladığım kadarıyla banka ile gönderiyorsan. banka hesabı senin olmalı. yani kendi banka hesabından. kendi ininaline yollaya bilirsin para.
Saat geç diye. Veya hafta sonuna geldi diyedir muhtemelenBilgilendireceğim ininale destek talebi attım şikayet varada yazdım en geç yarına çözülür tahminim bilgilendireceğim şuanlık bir para giriş çikışı tok
Babamı kartından attık isimlerimiz farklı soyadlarimız ayni yani birde bunu arada yapiyorduk max 20 dakika sürüyordu bilmiyorum brlkidr ilkkez haftasonuna denk geldiği için böyle bir gecikme yaşandı
Sanırım evet çünkü hesap numarası her şey doğruydu en az 10 kere kontrol ettikSaat geç diye. Veya hafta sonuna geldi diyedir muhtemelen
ininal dekont istediyse at bekletmeden. talep kapanırsa bi daha ilgilenmiyebilirlerİninal döndü dekontu istedi şuan babam yattığı için yarın atıcam dedim yarına kadar ben paranın geleceğini düşünüyorum ama gelmezse yarın babamdan dekontu atmasını isteyeceğim
Sanırım evet çünkü hesap numarası her şey doğruydu en az 10 kere kontrol ettik
Bazen ininal sıkıntı yapıyo bazen birçok kez yaşadım yarını bekle en kötü müşteritemsilcisini araBabamın karttan ininale 40 lira attık herşeyi doğru girdik eminim ama para hala gelmedi başıma ilkkez böyle bir durum geldi tedirginim korkuyorum 40 lira ne oldu şimdi ne zaman gelir para şikayetvara ve mail olarak ininale destek talebi oluşturdum
daha 1 gün bile geçmemiş daha yeni mailime döndüler ayrıca mail kapansa daha şikayetvara yazdığım aynı talep var hertürlü yarın yine dönecekler şuanlık yapabileceğim tek şey 00.00 bekleyip gelmezse yarın dekontu atmak.ininal dekont istediyse at bekletmeden. talep kapanırsa bi daha ilgilenmiyebilirler
Öyle yapıcam gelişme olduğunda yazıcam şuanlık bir gelişme yok yazmayada gerek yok herkese teşşekkürler gelişme olduğunda aktaracağımBazen ininal sıkıntı yapıyo bazen birçok kez yaşadım yarını bekle en kötü müşteritemsilcisini ara
şuan atsan ne olacakdaha 1 gün bile geçmemiş daha yeni mailime döndüler ayrıca mail kapansa daha şikayetvara yazdığım aynı talep var hertürlü yarın yine dönecekler şuanlık yapabileceğim tek şey 00.00 bekleyip gelmezse yarın dekontu atmak.
Hocam dediğim gibi bazen sıkıntı yaratıyo ininal endişelencek bir durum yok para açıklamya hesap numarasını yazdıysan her türlü gelcektir.suan atsamda adamlar yarın dönecek yine
Bi sakin yawdostum sana tavsiyem cimere de yazıp en yakın karakolda ifade vermen olacaktır oyun büyüh