Neler Yeni

Ziya Selçuk: 3 Mayıs'taki sınavlar ertelenebilir

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bakan Selçuk, 3 Mayıs'ta yapılması planlanan yüz yüze lise sınavlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bilim Kurulu'nun tavsiyesi üzerine sınavların ertelenebileceğini belirten Selçuk, "Riskin düşük seviyede de olsa dikkate alınması gerektiğini eğitim bilimciler olarak kendi içimizde değerlendirip böyle yapıyoruz. O yüzden açıp kapatmalar oluyor. 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili bakış açımız şu; eğer hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız.

Bizim hiçbir şekilde bir ısrarımız ya da bir beklentimiz olamaz, buna hakkımız yok. Çünkü çocuklarımız, kıymetli velilerimiz, öğretmenlerimiz kıymetli bizim, o yüzden de tümüyle tabloya bakıp, veriye bakıp, bilime bakıp, böyle bir kararı gözden geçiririz, yeniden ele alırız."
ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/egitim-haberleri/ziya-selcuk-3-mayistaki-sinavlar-ertelenebilir

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya geçen sınavlarda diyordum gidelim sınav olalım falan, 70K vaka varken de gidilmez ama.
Öğretmenler aşılanmamışken Libya'ya aşı göndermeye devam 💯

Squex

80+ Silver
Yapılması saçma olur zaten şuan. 50k üstü vaka ile sınav yapamaz herhalde. Ama bir yandan da korkutuyor. Ertelenmesi yerine iptal olsa herkes rahat etse keşke.

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
Bakan Selçuk, 3 Mayıs'ta yapılması planlanan yüz yüze lise sınavlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bilim Kurulu'nun tavsiyesi üzerine sınavların ertelenebileceğini belirten Selçuk, "Riskin düşük seviyede de olsa dikkate alınması gerektiğini eğitim bilimciler olarak kendi içimizde değerlendirip böyle yapıyoruz. O yüzden açıp kapatmalar oluyor. 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili bakış açımız şu; eğer hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız.

Bizim hiçbir şekilde bir ısrarımız ya da bir beklentimiz olamaz, buna hakkımız yok. Çünkü çocuklarımız, kıymetli velilerimiz, öğretmenlerimiz kıymetli bizim, o yüzden de tümüyle tabloya bakıp, veriye bakıp, bilime bakıp, böyle bir kararı gözden geçiririz, yeniden ele alırız."
ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/egitim-haberleri/ziya-selcuk-3-mayistaki-sinavlar-ertelenebilir
bu dönemde sınavların olması saçma bence hem vaka sayısı yüksek hem öğrenciler düzgünce dışarı çıkamıyor hem de ailesinde covid kapanlar var

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,805
İsim
Ömer Fasd
Ya geçen sınavlarda diyordum gidelim sınav olalım falan, 70K vaka varken de gidilmez ama.
Ne diyosun usta, insanlar asi karsiti diye gonderiyoruz biz ya kardes ulke bir kere CcC.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Ertelenmesi yerinde bir karar olur.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yapılması saçma olur zaten şuan. 50k üstü vaka ile sınav yapamaz herhalde. Ama bir yandan da korkutuyor. Ertelenmesi yerine iptal olsa herkes rahat etse keşke.
Genel vaka sayısı tabii ki önemli ama ''Geçen haftaya göre bu hafta azalmış mı artmış mı? İl bazlı olarak.'' gibisinden konuşuluyor diye biliyorum ben. Bi tane Youtube kanalı da böyle bir şey söylemişti. Ve bazı illerde geçen haftaya kıyasla azalma varmış. Ama bu durum hepsi için aynı değil.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öğretmenlere aşılama yapılmaya başlandı. Babam öğretmen. 1 hafta içinde aşı olacak.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Normalde sinav olmasina eskiden notr bakiyordum fakat su donemde yapilmasi harbiden sacma, yakinlarim bir bir korona oluyor. Vaka sayilari bu kadar yukselmisken yapmak bizi baya geri goturur.
artık ben de katılıyorum tmm ilk sınavlarda savundum sınavı ama artık benim bile savunamayacağım seviyede vakalar
ya bence olucaksa bi yüzyüze eğitimden sonra olmalı sınavlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,234
Üyeler
161,415
Son üye
jeshi
Top Bottom