Neler Yeni

Ziya Selçuk: 3 Mayıs'taki sınavlar ertelenebilir

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bakan Selçuk, 3 Mayıs'ta yapılması planlanan yüz yüze lise sınavlarına ilişkin açıklama yaptı.

Bilim Kurulu'nun tavsiyesi üzerine sınavların ertelenebileceğini belirten Selçuk, "Riskin düşük seviyede de olsa dikkate alınması gerektiğini eğitim bilimciler olarak kendi içimizde değerlendirip böyle yapıyoruz. O yüzden açıp kapatmalar oluyor. 3 Mayıs’taki sınavlarla ilgili bakış açımız şu; eğer hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız.

Bizim hiçbir şekilde bir ısrarımız ya da bir beklentimiz olamaz, buna hakkımız yok. Çünkü çocuklarımız, kıymetli velilerimiz, öğretmenlerimiz kıymetli bizim, o yüzden de tümüyle tabloya bakıp, veriye bakıp, bilime bakıp, böyle bir kararı gözden geçiririz, yeniden ele alırız."
ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.ensonhaber.com/egitim-haberleri/ziya-selcuk-3-mayistaki-sinavlar-ertelenebilir
vaka 61 bin akıyor bu akşam maşallah

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaşı geldiği için yapılıyor olabilir mi?50 yaş üstüne başlandı bildiğim kadarıyla.
Hayır, babam 50 yaş üstünde değil. Sınıf öğretmenleri 1 hafta öncesine kadar okula gidiyorlardı. Ondan dolayı ilk aşılanan kesim sınıf öğretmeni ve özel öğrencilerle ilgilenen öğretmenler.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,521
İsim
Ümit Can
eğer hocalarımız tabloyu ortaya koyduklarında bunların ertelenmesi gerekir bir şekilde yeniden bir tanzime ihtiyaç var denildiğinde, inanın hiç tereddüt etmeyiz derhal yaparız.
Hiçbir hocanın da "sınav yapalım" diyeceğini sanmıyorum. Muhtemelen ertelenir.
Bana kalırsa ilk dönem sınav notları ile 2. dönem geçilebilir. Geçen sene virüs bunun 1/5'iyken yaptığını şimdi neden yapmıyorsun gerçekten aklım almıyor. İlla olacaksa da Günlük vaka sayısı aşağılara inene kadar ertelenmesi en iyisi olur.

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Allahım inş ertelenmez 84.5 puanla teşekkür almak istemiyorum :(