Ziya Selçuk'tan Lgs Açıklaması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
tamam hocam da arkadaşın hayalini yazdığı bir şeye gülücük atmak espri/komik olmuyor bence

hocam arkadaş üşenmiş olabilir normaldir ben türkçe öğretmenlerinin bile bazen küçük harfle başladıklarını düşünüyorum
Tek küçük harfle başlasalar gene iyi tmm yazan var araya a koycak sadece .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maske zorunluluğu koymamak ne kadar mantıklı bilinmez gereksiz risk .

Tek küçük harfle başlasalar gene iyi tmm yazan var araya a koycak sadece .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maske zorunluluğu koymamak ne kadar mantıklı bilinmez gereksiz risk .
Zaten yakın bir tarihte aşılananlar açık havada takmayacak yani bie ön ayak olacak gibi varsayalım birde hem stresli olacaklar hemde sınav sorularo onları boğar sosyal mesafe korunursa bence bir şey olmaz mantıklı olmuş. Koridorda falan takılacakmış sadece sınav başlangıcından bitişine kadar sınıflarda takılmayacakmış

When your favorite streamer sees your post - Peepo Animation - YouTube - Google Chrome 30.05.2...png

aşqım bu daa iyi 🤌

Arkadaşlar şunu söyleyebilirim ki stres yapmayın sadece çalışın pişman olmayın illa en iyi liseyi kazanmak zorunda değilsiniz ortalama veya ortalamanın üstüde olur yeter ki 1 gün önce sınava girerken ben neden çalışmadım demeyin pişmanlık duymayın

Zaten yakın bir tarihte aşılananlar açık havada takmayacak yani bie ön ayak olacak gibi varsayalım birde hem stresli olacaklar hemde sınav sorularo onları boğar sosyal mesafe korunursa bence bir şey olmaz mantıklı olmuş. Koridorda falan takılacakmış sadece sınav başlangıcından bitişine kadar sınıflarda takılmayacakmış
Zaten 1 seneden girecekleri ortalama bir sınav (ilk senesine göre) ve hayatının geri kalanını belirlemicek ön ayak illa olucaktır sonuçta normalleşmek zorundayız ama aşılanma yok şuan olduğu zaman yapılır o kolay dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım .

Lgs 'ye girecek tüm arkadaşlara önceden başarılar dileyeyim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok stres oluyorsunuz biliyorum ama merak etmeyin çalışan her öğrenci bu sınavı yapacaktır bu kesin ve net
Önerilerimi söyleyeyim öncelikle
1)Gece heyecan yaparsınız uyuyamazsınız bu kesin ama uyumaya çalışın
2)Sabah çok ağır yemekler yemeyin kendinizi de aç bırakmayın mideniz bulanmasın yani
3)Sınavda yanınıza bir şişe su alın
4)Mümkünse dünyada yokmuş gibi sınavı çözün etraftan gelen sesler dikkatinizi dağıtmasın
5)Zaten maske takmak zorunlu değilmiş (içeride) bence takmayın
6)Sınava girince normal denemede nasıl çözüyorsanız o şekilde çözün
Örneğin; Sözel konuda ilk edebiyat mı çözüyorsunuz edebiyattan başlayın bir din bir inkılap diye karıştırmayın
7) Sınavdan çıkınca direk ne yaptı diye sizi arayan akrabalarınızla daha konuşmayın
8) Düşük yaptım diye üzülmeyin hayatın sonu değil
9) Şunun şurasında sınava 3 gün kaldı ne seviyorsanız onu yapın ders çalışmayın

460 hedefim olmasada olur 440 da yeter

Sınava çalışan adam hiç stres yapmaz. Çünkü sınavı başaracağından emindir. Herkes yok şöyle zor böyle zor derken çalışan adam "hoca ver şu kağıdı çözüp gideyim" kafasındadır.
Herkese dersine çalıştığı kadar iyi bir sınav dilerim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,698
Üyeler
192,468
Son üye
razuuz
Geri