Bu haberler yeni bu arada 10 dk önce haberlere girdi ve bunu yapan basın. Garip. Kime neye inanacağız kafam karıştı.Asılsızdır. İtibar etmeyiniz
Bu haberler yeni bu arada 10 dk önce haberlere girdi ve bunu yapan basın. Garip. Kime neye inanacağız kafam karıştı.Asılsızdır. İtibar etmeyiniz
bi dediği bi dediğini tutmuuyor bu ziyanınMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki yüz yüze sınavlar hakkında yaptığı açıklamada, "8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek." dedi
bizim okul müdür yardımcısı 8 mart'ta başlayacağını doğruladıAsılsızmış
Garip Olan Şey CNN TÜRK te Altyazı Geçiyor.
Bu haber asılsız değildir.MEB tweeti 2 saat önce attı.Bu haber 5-10 dakika önce çıktı.Bu haberler yeni bu arada 10 dk önce haberlere girdi ve bunu yapan basın. Garip. Kime neye inanacağız kafam karıştı.
8 marta kadar sınav yok değilmi bir de karadenizde yaşıyorum en riskli bölge oh oh kebapMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki yüz yüze sınavlar hakkında yaptığı açıklamada, "8 Mart'tan başlamak üzere illerin durumuna göre karar verilecek." dedi
Okulların açılma takviminde yaşanan 1 günlük erteleme için tüm vatandaşlarımızdan özür dilerim. Bazı illerimizde son birkaç günde tespit edilen hızlı vaka artışı yeniden değerlendirme zorunluluğunu doğurmuştur. Sağlık önceliğimiz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederimBu haber asılsız değil.MEB tweeti 2 saat önce attı.Bu haber 5-10 dakika önce çıktı.
MEB'e inan hr zamanBu haberler yeni bu arada 10 dk önce haberlere girdi ve bunu yapan basın. Garip. Kime neye inanacağız kafam karıştı.
hayır bu haber dün akşam yayınlandı bu sabah müdür yardımcısı doğruladıBu haber asılsız değildir.MEB tweeti 2 saat önce attı.Bu haber 5-10 dakika önce çıktı.
5 günde tüm okul covid olurAçılmasın bizim okul 5 günde 5 tane deneme yapacakmış daha 10. sınıfım 12 filan değil.