OVERLORD.
80+
Dahası
Esenlerden geldi banaHocam ürün nereden geliyor adres olarak esenler mi?
Esenlerden geldi banaHocam ürün nereden geliyor adres olarak esenler mi?
bakayım bekleNereden geliyor hocam ürün. İstanbul esenlerden mi vermişler kargoya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden gelmiş hocam ürün esenler mi konum olarak
Zor ama gelme şansı var.gelsin benimkide rgb gelırse iade etmem ama rainbow gelırse ederim umarım rgb gelır
cidden çok tatlı bir klavye. Yanımda kutusuyla beraber taşıyabiliyorum gayet iyi Çalıştığım yere getirdim bugün onla yazıyorumAşırı severek güncel olarak kullandığım tatlı bir klavye. Keycapsleri global olduğu için istediginiz şekilde customize edilmiş hallerini bulabiliyorsunuz.
hocam rgb geldi askduhaskjdasjksadZor ama gelme şansı var.
cidden çok tatlı bir klavye. Yanımda kutusuyla beraber taşıyabiliyorum gayet iyi Çalıştığım yere getirdim bugün onla yazıyorum
hayırlı olsun hocam şanslısınız.hocam rgb geldi askduhaskjdasjksad
diğeri siyahtı rainbow beyaz olanı aldım 456 tllik olano sipariş verdim rgb beyaz red switch geldihayırlı olsun hocam şanslısınız.
diğeri siyahtı rainbow beyaz olanı aldım 456 tllik olano sipariş verdim rgb beyaz red switc
siyahı iade edip tekrar mı denesem beyazta rgb şansınıhayırlı olsun hocam şanslısınız.
Aynı satıcıdan mı aldınız farklı mı?diğeri siyahtı rainbow beyaz olanı aldım 456 tllik olano sipariş verdim rgb beyaz red switch geldi
siyahı iade edip tekrar mı denesem beyazta rgb şansını
cashbacklerin ikisi de yatmadı o biraz can sıkıyodiğeri siyahtı rainbow beyaz olanı aldım 456 tllik olano sipariş verdim rgb beyaz red switch geldi
siyahı iade edip tekrar mı denesem beyazta rgb şansını
aynı olması lazımAynı satıcıdan mı aldınız farklı mı?