foto atar mısın gorsek biyalan bu arada adam bana rgb değil dedi rgb geldi ahahahahaha
foto atar mısın gorsek biyalan bu arada adam bana rgb değil dedi rgb geldi ahahahahaha
rgb veya rainbow çok da farketmezo şekilde gelir merak etmeyin![]()
yanımda değil şuanfoto atar mısın gorsek bi
Hocam kurdum amma usb device not connected diyor. Şu an t60la yazıyorum ama yazılm calısmıyorhttp://www.freewolfgaming.com.cn/Download.aspx?ClassID=26 site bu direk yazılımı atardımda olmadı o sitede bu klavye icin 2 yazılım var biri calışmıyor. virus taraması yaptım bide bişeyde cıkmadı
İnşAllah gelir RGB delidiyim normalde ama çok ihtiyacım olduğu icin aldımbekleyin reis bu kadar aceleci olmayın![]()
gelir illa
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnşallah gelir![]()
T60RGB yazması lazım hocam klavyenin arkasında. Eğer sadece T60 yazıyor ise çalışmaz yazılımHocam kurdum amma usb device not connected diyor. Şu an t60la yazıyorum ama yazılm calısmıyor
Anladım hocam tesekkürler, t60 yazıyor ama rainbow değil her tuşun farklı ışıklandırması var bütün modları kullanabiliyorum. Rainbowdan kasıt yazılım olmaması mı?T60RGB yazması lazım hocam klavyenin arkasında. Eğer sadece T60 yazıyor ise çalışmaz yazılım
Hocam her tuş kırmızı, mavi, yeşil vb olabiliyor mu? Mesela mod değiştirerek a tuşuna her renk atayabiliyor musunuz kırmızı mavi yeşil falan? Yoksa sadece mod değişsen bile a tuşu kırmızı mı kalıyor?Anladım hocam tesekkürler, t60 yazıyor ama rainbow değil her tuşun farklı ışıklandırması var bütün modları kullanabiliyorum. Rainbowdan kasıt yazılım olmaması mı?
Anladım hocam tesekkürler, t60 yazıyor ama rainbow değil her tuşun farklı ışıklandırması var bütün modları kullanabiliyorum. Rainbowdan kasıt yazılım olmaması mı?
Fn tuşuna basıp enter tuşuna basarmisiniz renk değişiyor mu
nerede oturuyorsun agamaşallah 4 gündür yolda Alıntıyı görüntüle
sağlık olsun hocam Bana 2 günde gelmişti siparişler yoğunsa demek ki.maşallah 4 gündür yolda Alıntıyı görüntüle