Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

oEnesQlf

80+ Silver
arkadaşlar naystan cashback geldi ama ben bunu paparaya nasıl atıcam
Paparaya gir para yatıra tıkla banka kartı ile yükle diyip nays kartını gir(Bazen hata verebiliyor 2 3 kez dene) kontrol için 1 tl çekecek naystan sonra kendi paranı yatır paparaya

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Emirhan Erdem
Vallahi kutuyu açtığım gibi tuşa tıkladım Bi an click sesi geldi dedim umarım kulağım yanlış duymuştur hemen korumasını çıkarıp tuşu çıkardım bir de ne görim ürün Blue switch
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutunun önünde 18 renk modu arkasında 20 renk modu yazıyor. Hayır kutuyu açarken ilk nereyi okursak ona göre mi renk modu sayısı değişiyor.
banada ayni şekil geldi yarın veya pazartesi kargoya veircem büyük ihtimal iade için red switch gelse uğraşmıcaz ne güzel

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
banada ayni şekil geldi yarın veya pazartesi kargoya veircem büyük ihtimal iade için red switch gelse uğraşmıcaz ne güzel
Kesinlikle rgb gelse belki bir ihtimal kullanırdım ama rainbow ve blue

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar N11'de bu satıcı RGB olarak gönderiyor bilginiz olsun. Fiyatı daha pahalı ancak Nays, N11'de %10 iade yapıyor. Son 3 gündür belli saatlerde kupon dağıtılıyordu oradan 60 TL kupon ile beraber 439 TL'ye aldım.
Ekran görüntüsü 2023-05-12 185836.png

Bu mesajdan sonra sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kutusunda rainbow backplate yazıyordu korkarak açtım kutuyu ancak RGB klavye.
IMG_20230512_190006.jpg

IMG_20230512_190038.jpg

Yazılımı kullanabiliyorum söylemiş olayım. Red Switch aldım. Sesi çok tatmin edici. İlk mekanik klavyem olduğu için de olabilir tabii.

The|Boss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Can
Paparaya gir para yatıra tıkla banka kartı ile yükle diyip nays kartını gir(Bazen hata verebiliyor 2 3 kez dene) kontrol için 1 TL çekecek naystan sonra kendi paranı yatır paparaya
kralsınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar N11'de bu satıcı RGB olarak gönderiyor bilginiz olsun. Fiyatı daha pahalı ancak Nays, N11'de %10 iade yapıyor. Son 3 gündür belli saatlerde kupon dağıtılıyordu oradan 60 TL kupon ile beraber 439 TL'ye aldım.
Alıntıyı görüntüle

Bu mesajdan sonra sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kutusunda rainbow backplate yazıyordu korkarak açtım kutuyu ancak RGB klavye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Yazılımı kullanabiliyorum söylemiş olayım. Red Switch aldım. Sesi çok tatmin edici. İlk mekanik klavyem olduğu için de olabilir tabii.
ürünüm geldiğinde direkt iade edip bunu mu alsam. Naysta gelen cashbackin hesapta olmaması sorun yaratırmı?

Son düzenleme:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bu arada satıcılar aynı. Neden mi çünkü 2 mağaza da onların bizim Silabor Sivas'taki ama tedarik Sarftech'ten yani normalde bize de öyle gelmesi gerek.
Bu arada satıcı farklıymış okey. Sarftech sandım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Teşekkürler 100tl para değil artık gidip rgb olanı alırım.

oEnesQlf

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

bende dün almıştım ciceksepetinden eğer rgb gelmezse burdan alıyım.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
beyler numpad nasıl açılıyor bilen var mı? Numpad'in sağladığı tuşların özelliklerinden faydalanmam gerekiyor fakat bulamadım kullanma kılavuzunda vs.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
beyler numpad nasıl açılıyor bilen var mı? Numpad'in sağladığı tuşların özelliklerinden faydalanmam gerekiyor fakat bulamadım kullanma kılavuzunda vs.
Numpad açılıyor derken hocam?
Num pad'te Home , Pageup filan var onlar da FN + üstünde yazan tuşa bastığın zaman olması gerek.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Numpad açılıyor derken hocam?
Num pad'te Home , Pageup filan var onlar da FN + üstünde yazan tuşa bastığın zaman olması gerek.
Yok hocam öyle değil, mesela oyunda numpaddeki 5 tuşuna basınca kamera modu geliyordu. Numpad açıkken fakat bu klavyede olmadığı için nasıl yapılır bilmiyorum. Belki NUMPAD açıp normal sayılara basınca olur diye düşündüm, varsa öyle bir şey.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Yok hocam öyle değil, mesela oyunda numpaddeki 5 tuşuna basınca kamera modu geliyordu. Numpad açıkken fakat bu klavyede olmadığı için nasıl yapılır bilmiyorum. Belki NUMPAD açıp normal sayılara basınca olur diye düşündüm, varsa öyle bir şey.
anladım hocam ama maalesef o konuda bilgim yok. FN+5 yaptığınızda bir şey olmuyor mu

Top Bottom