ForgettaShow
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 681
f5 oluyor düz, o da değilanladım hocam ama maalesef o konuda bilgim yok. FN+5 yaptığınızda bir şey olmuyor mu

f5 oluyor düz, o da değilanladım hocam ama maalesef o konuda bilgim yok. FN+5 yaptığınızda bir şey olmuyor mu
neyse, o oyunda eski klavyeyi kullanırım artıkmaalesef bilgim yok hocam üzgünüm![]()
Hocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yokarkadaşlar ürün geldiğinde kargo paketini açıp ürünün dışından modeline bakıcam rgb değilse iade edicem. kargo paketini açmak sıkıntı yaratmaz dimi
Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisinArkadaşlar N11'de bu satıcı RGB olarak gönderiyor bilginiz olsun. Fiyatı daha pahalı ancak Nays, N11'de %10 iade yapıyor. Son 3 gündür belli saatlerde kupon dağıtılıyordu oradan 60 TL kupon ile beraber 439 TL'ye aldım.
Alıntıyı görüntüle![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu mesajdan sonra sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kutusunda rainbow backplate yazıyordu korkarak açtım kutuyu ancak RGB klavye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yazılımı kullanabiliyorum söylemiş olayım. Red Switch aldım. Sesi çok tatmin edici. İlk mekanik klavyem olduğu için de olabilir tabii.
ne zaman sipariş vermiştinHocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin
Cumartesi akşamne zaman sipariş vermiştin
kargo paketi nasıl geliyor bilig verir misinizHocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin
Havalı ambalaja sarılmış halde kendi kutusunda geliyor. Fatura garanti hiç bişi yok ona göre haberin olsun.kargo paketi nasıl geliyor bilig verir misiniz
modele bakmak için havalı ambalajı açsam iade dışı kalırmıHavalı ambalaja sarılmış halde kendi kutusunda geliyor. Fatura garanti hiç bişi yok ona göre haberin olsun.
kalmazmodele bakmak için havalı ambalajı açsam iade dışı kalırmı