Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Ziyoulang T60 (%60) Rainbow Siyah Mekanik Klavye - NAYS ile 328TL Güncel!

arkadaşlar ürün geldiğinde kargo paketini açıp ürünün dışından modeline bakıcam rgb değilse iade edicem. kargo paketini açmak sıkıntı yaratmaz dimi

arkadaşlar ürün geldiğinde kargo paketini açıp ürünün dışından modeline bakıcam rgb değilse iade edicem. kargo paketini açmak sıkıntı yaratmaz dimi
Hocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar N11'de bu satıcı RGB olarak gönderiyor bilginiz olsun. Fiyatı daha pahalı ancak Nays, N11'de %10 iade yapıyor. Son 3 gündür belli saatlerde kupon dağıtılıyordu oradan 60 TL kupon ile beraber 439 TL'ye aldım.
Alıntıyı görüntüle

Bu mesajdan sonra sipariş verdim ve bugün elime ulaştı. Kutusunda rainbow backplate yazıyordu korkarak açtım kutuyu ancak RGB klavye.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Yazılımı kullanabiliyorum söylemiş olayım. Red Switch aldım. Sesi çok tatmin edici. İlk mekanik klavyem olduğu için de olabilir tabii.
Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin

Hocam şimdi açtım RGB gelmiş bana içini açmadan anlayamazsın zaten kutuyu yirtmana gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazılımı nasıl kurucam hocam yardım edebilirmisin
kargo paketi nasıl geliyor bilig verir misiniz

Geri