Kuponla filan 800 TL'ye gelir fiyatına göre güzel kasa.
https://www.n11.com/urun/zoko-osqar...aming-kasa-40533975?magaza=bayindirbilgisayar
https://www.n11.com/urun/zoko-osqar...aming-kasa-40533975?magaza=bayindirbilgisayar
İş görür seviyede fanları en dandik fanlar bile şuan minumum 100 tl .Bu da 100 TL'lik fanlardan işteNormal kasa işte. Alınır gibi. Fanları kaliteli midir acaba? Veya kalite beklemeli miyim bilmiyorum.
Hocam sizde bu kasadan varmıZoko'nun ürünleri F/P. Fanları üflüyor bende Zoko Pasha ve Melody var 1K bütçede daha iyisi yokken 870'e inmiş fiyat her türlü alınır kuponla daha da ucuza gelir.
Osqar yok Pasha ve Melody var, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum genel olarak kalitesi belli. Bu arada daha sonra çıkan ürünleri bir tık daha iyi oluyor.Hocam sizde bu kasadan varmı
Kore sacı diyo bileşenine ne kadar sağlam yani baskıya ne kadar dayanabilir 2 küçük kardeşim var şuanki kullandığım kasaya baskıyaptıklarından üst kısmı eğik ondan merak ediyorumOsqar yok Pasha ve Melody var, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum genel olarak kalitesi belli. Bu arada daha sonra çıkan ürünleri bir tık daha iyi oluyor.
Melody iç genişliği kaç cm? 33cm ekran kartı sığar mı?Osqar yok Pasha ve Melody var, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum genel olarak kalitesi belli. Bu arada daha sonra çıkan ürünleri bir tık daha iyi oluyor.
Melody `de şuan Rog Strix 3090 takılı.Melody iç genişliği kaç cm? 33cm ekran kartı sığar mı?
Kaç cmMelody `de şuan Rog Strix 3090 takılı.
Metrem yok kaç cm ölçemem bir kasa da Rog Strix 3090 var bir de, Msi Suprim X 3080`de bir diğer kasada o da Zoko Melody, takılı iki kartta sığıyor, kartların ölçülerine internetten bakabilirsin.Kaç cm
Metal sağlamlığına dikkat etmedim pek yarın bakarım ama hafif bir ürün Çok sağlam olduğunu sanmıyorum yani ben elimle rahat bükerim de çocuklar büker mi bilemem.Kore sacı diyo bileşenine ne kadar sağlam yani baskıya ne kadar dayanabilir 2 küçük kardeşim var şuanki kullandığım kasaya baskıyaptıklarından üst kısmı eğik ondan merak ediyorum