Neler Yeni

🔥İndirim Zoko OSQAR 4x12 CM Autoring RGB Fan Temper Cam Gaming Kasa(870 TL)

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Bu marka hep önerdim, kullanıyorum başka modelini ve kesinlikle öneririm.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Zoko'nun ürünleri F/P. Fanları üflüyor bende Zoko Pasha ve Melody var 1K bütçede daha iyisi yokken 870'e inmiş fiyat her türlü alınır kuponla daha da ucuza gelir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam sizde bu kasadan varmı
Osqar yok Pasha ve Melody var, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum genel olarak kalitesi belli. Bu arada daha sonra çıkan ürünleri bir tık daha iyi oluyor.

TRWOLFPAW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
Osqar yok Pasha ve Melody var, aralarında çok fark olduğunu sanmıyorum genel olarak kalitesi belli. Bu arada daha sonra çıkan ürünleri bir tık daha iyi oluyor.
Kore sacı diyo bileşenine ne kadar sağlam yani baskıya ne kadar dayanabilir 2 küçük kardeşim var şuanki kullandığım kasaya baskıyaptıklarından üst kısmı eğik ondan merak ediyorum

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Melody iç genişliği kaç cm? 33cm ekran kartı sığar mı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Metrem yok kaç cm ölçemem bir kasa da Rog Strix 3090 var bir de, Msi Suprim X 3080`de bir diğer kasada o da Zoko Melody, takılı iki kartta sığıyor, kartların ölçülerine internetten bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kore sacı diyo bileşenine ne kadar sağlam yani baskıya ne kadar dayanabilir 2 küçük kardeşim var şuanki kullandığım kasaya baskıyaptıklarından üst kısmı eğik ondan merak ediyorum
Metal sağlamlığına dikkat etmedim pek yarın bakarım ama hafif bir ürün Çok sağlam olduğunu sanmıyorum yani ben elimle rahat bükerim de çocuklar büker mi bilemem.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom