Neler Yeni

Zombi Öldürme Temalı Oyun Arıyorum

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Sercan
dyinglight 1. oyunu indirimde şuan paketler vb. (steam) tavsiye ederim bende yeni aldım eski pc açmıyodu yeni pcden oynuyom

Dolar

80+ Silver
Selâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı geceler.

Böyle dalga dalga zombilerin geldiği, mermi yağmuru yaptığımız bir oyun arıyorum. Hikâyesi falan olmasa da olur ama çok dandik de olmasın. Android'de Dead Trigger (link🔗) oyununu bilen varsa demek istediğimi anlayacaktır. Ama böyle sabit kaldığımız değil de sağa sola kaçışabileceğimiz bir şeyler olsun. Mobilde varsa pc'de de vardır diye düşündüm 🤔
Dying Light 1 ve 2 oynayabilirsin ama Dying Light 2 de ok var

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Böyle dalga dalga zombilerin geldiği, mermi yağmuru yaptığımız bir oyun arıyorum. Hikâyesi falan olmasa da olur ama çok dandik de olmasın. Android'de Dead Trigger (link🔗) oyununu bilen varsa demek istediğimi anlayacaktır. Ama böyle sabit kaldığımız değil de sağa sola kaçışabileceğimiz bir şeyler olsun. Mobilde varsa pc'de de vardır diye düşündüm 🤔
istediğin türde 2 oyun var
ww z ve l4d2

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
7 Days to Die - oyunda craftta mevcut
World War Z
Back 4 Blood
7 Days to Die tam aradığım tarz gibi hocam teşekkürler 👍🏻👍🏻

Şu incelemeye denk geldim, efsane 😂
Screenshot_20220911_224939.jpg

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Dying Light
Back 4 Blood

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Fear The Wolves
S.T.A.L.K.E.R serisi
Chernobylite
Fallout serisi
Fear the Wolves'un resimleri çok güzelmiş hocam ama videosunu izleyince sanki çok sakin geldi. Battle royale türündeymiş fakat yorumlara bakınca sunucular boş diyenler gördüm 🤷🏻‍♂️ Ama fiyatı çok iyi gerçekten 3.90₺ 👍🏻

Chernobylite'ı daha çıkmadan listeye almıştım da sonra korkarım diye sildim diye hatırlıyorum 😅 Tekrar bakınca baya sağlam göründü, listeye aldım 👍🏻

Diğer dediklerinize de bakacağım, teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için 🌿

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

back 4 bload der susarım

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
7 Days to Die tam aradığım tarz gibi hocam teşekkürler 👍🏻👍🏻

Şu incelemeye denk geldim, efsane 😂
Valla bende sürekli erken erişim diye gördüm ama sürekli güncelleme gelen bir oyun. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 7 günde 1 kanlı ay oluyor. (Saat 22:00'de zombi istilası yaşanıyor) Ona göre öncede hazırlıklarını yapman evini güçlendirmen lazım :)

Top Bottom