Hidro Dinamik
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Fear The Wolves
S.T.A.L.K.E.R serisi
Chernobylite
Fallout serisi
S.T.A.L.K.E.R serisi
Chernobylite
Fallout serisi
Dying Light 1 ve 2 oynayabilirsin ama Dying Light 2 de ok varSelâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı geceler.
Böyle dalga dalga zombilerin geldiği, mermi yağmuru yaptığımız bir oyun arıyorum. Hikâyesi falan olmasa da olur ama çok dandik de olmasın. Android'de Dead Trigger (link) oyununu bilen varsa demek istediğimi anlayacaktır. Ama böyle sabit kaldığımız değil de sağa sola kaçışabileceğimiz bir şeyler olsun. Mobilde varsa pc'de de vardır diye düşündüm
istediğin türde 2 oyun varSelâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı geceler.
Böyle dalga dalga zombilerin geldiği, mermi yağmuru yaptığımız bir oyun arıyorum. Hikâyesi falan olmasa da olur ama çok dandik de olmasın. Android'de Dead Trigger (link) oyununu bilen varsa demek istediğimi anlayacaktır. Ama böyle sabit kaldığımız değil de sağa sola kaçışabileceğimiz bir şeyler olsun. Mobilde varsa pc'de de vardır diye düşündüm
İlk oyunda baya iyi oynanır hala taş fibiİlk oyunu ucuzmuş hocam da ikincisinin parası çok geldi Teşekkürler tavsiyeniz için
Dying LightSelâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı geceler.
Fear the Wolves'un resimleri çok güzelmiş hocam ama videosunu izleyince sanki çok sakin geldi. Battle royale türündeymiş fakat yorumlara bakınca sunucular boş diyenler gördüm Ama fiyatı çok iyi gerçekten 3.90₺Fear The Wolves
S.T.A.L.K.E.R serisi
Chernobylite
Fallout serisi
back 4 bload der susarımSelâmün âleyküm arkadaşlar, hayırlı geceler.
dyinglight 1. oyunu indirimde şuan paketler vb. (steam) tavsiye ederim bende yeni aldım eski pc açmıyodu yeni pcden oynuyom
Dying Light 1 ve 2 oynayabilirsin ama Dying Light 2 de ok var
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar, Dying Light'ı listeye aldımDying Light
Back 4 Blood
Valla bende sürekli erken erişim diye gördüm ama sürekli güncelleme gelen bir oyun. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 7 günde 1 kanlı ay oluyor. (Saat 22:00'de zombi istilası yaşanıyor) Ona göre öncede hazırlıklarını yapman evini güçlendirmen lazım7 Days to Die tam aradığım tarz gibi hocam teşekkürler
Şu incelemeye denk geldim, efsane