Zonguldak için Düşük pingli ISS önerisi

EmreUysal

80+
Reaksiyon skoru
22
ISS'ler ile ilgili 4 adet görüntüm var güncel olarak 2. görseldeki kabloneti kullanıyorum fakat diğer alt yapı sorguları adresimde 1gbps'e kadar altyapım olduğunu söylüyor hangisine güvenebilirim ve aranızda Zonguldak Merkez ilçesinde yaşayan var ise ping değerlerini ve kullandığı sağlayıcıyı paylaşabilir mi?

Ekler

• internet.png
    internet.png
    17.7 KB · Hit: 57
  • internet2.png
    internet2.png
    46.3 KB · Hit: 49
  • internet3.png
    internet3.png
    16.1 KB · Hit: 51
  • internet4.png
    internet4.png
    11 KB · Hit: 60
En düşük ping değerini türk Telekom veriyor hocam ama fiyatları pahalı sanırsam alternatif olarak turknet bakabilirsin 100 mbps yeterli ise fiber olup olmadığını anlamak için dairedeki kutunun içini atarmısın.

Tamam açabilirsem atmayı deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En düşük ping değerini türk Telekom veriyor hocam ama fiyatları pahalı sanırsam alternatif olarak turknet bakabilirsin 100 mbps yeterli ise fiber olup olmadığını anlamak için dairedeki kutunun içini atarmısın.
Maalesef kutuyu açamadım

Şöyle 2 adet kutu var biri türk telekom biri kablonet

Ekler

• WhatsApp Image 2024-06-07 at 00.23.21.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 00.23.21.jpeg
    187.9 KB · Hit: 40
  • WhatsApp Image 2024-06-07 at 00.23.22.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 00.23.22.jpeg
    171.8 KB · Hit: 39
Türk Telekomun kutusu açılmıyor değilmi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimalle daireye kadar fiber Ftth yani türk Telekom var en düşük ping olan iss ama pahalı 100 mbps yeterli ise turknet bakabilirsin.

ISS'ler ile ilgili 4 adet görüntüm var güncel olarak 2. görseldeki kabloneti kullanıyorum fakat diğer alt yapı sorguları adresimde 1gbps'e kadar altyapım olduğunu söylüyor hangisine güvenebilirim ve aranızda Zonguldak Merkez ilçesinde yaşayan var ise ping değerlerini ve kullandığı sağlayıcıyı paylaşabilir mi?
3. foto hangi site

Türk telekom 1000mbit'e kadar destekliyormuş. Geçiş yaptım.

Geri