Zontes ZT350T2 önerir misiniz?

Wilot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
Merhaba, Zontes 350T2 almayı düşünüyorum bu fiyat aralığında 200-240k hem sıfır olacak olması hem hp-tork olarak hem de teknolojik(anahtarsız giriş vs.) olarak en mantıklı motor gibi duruyor. Kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim? Başka öneriniz varsa da alabilirim ADV bakıyorum, hem uzun yol hem şehir içi hem de araziye çıkabileceğim bir şey istiyorum o arazi için tel jant olması önemli o yüzden. Motorun kroniği vs. mevcut mu araştırdığımda hiç kroniğine rastlamadım çok arıza çıkarıyor mu kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

Hocam asfalt olmayan yoldan gitmeye arazi diyorsanız bu tür olabilir. Bu tarz motorları alırken en önemlisi bölgenizdeki servisi ona bakın önce. Sonra motoru ne kadar kullanacağınızı düşünün kısa vade kullanır satar yükseltirim diyorsanız yine almayın. Ömürlük olur satmam diyorsanız yine almayın. Yedek parça sitelerine bir bakın fiyatları size uyuyor mu, aksesuarları bulunabiliyor mu bunlara bakın. Ya moruk anahtarsız çalışıyo falan diye girersen elinde patlar

Hocam asfalt olmayan yoldan gitmeye arazi diyorsanız bu tür olabilir. Bu tarz motorları alırken en önemlisi bölgenizdeki servisi ona bakın önce. Sonra motoru ne kadar kullanacağınızı düşünün kısa vade kullanır satar yükseltirim diyorsanız yine almayın. Ömürlük olur satmam diyorsanız yine almayın. Yedek parça sitelerine bir bakın fiyatları size uyuyor mu, aksesuarları bulunabiliyor mu bunlara bakın. Ya moruk anahtarsız çalışıyo falan diye girersen elinde patlar
Geçen gün 0 ve 2. el 200-240 aralığındaki ilanlara arkadaşla beraber baktık fakat kronik-servis durumlarını hafif araştırmalar yaparak detaylı bakmadığımızda en mantıklı 2 motor birisi 350T2 diğeri ise Voge 300DS. veya 60k km lerde Honda NC 750 X vs. de var fakat ehliyet yetersizliği de mevcut onda bir kaç ay boyunca. Motoru hem kişisel araç hem de iş gereği kullanacağım ve araba ile aylık +10k km yapıyoruz genelde motorda da benzer km leri göreceğimi düşünüyorum ayrıca kısa süre kullanır yükseltirim gibi bir derdim de yok muhtemelen uzun bir süre kullanacağım. Arazi kısmında da cross bir motorun gireceği gibi bir araziye giremesemde girebileceğim en üst seviye arazilere gireceğim yine. Bunun içinde gerekirse katalizör koruması veya katalizörde değişiklik/iptal de yapabilirim yere çok yakın oldugu için.
Yani servis ağı rks ile aynı servisleri kullanıyor kronik olarak ise videolarda vs. araştırdığım kadarı ile kronik bir sorun görmedim hiç sokakta sürücüsüne denk gelirsem de yüz yüze konuşmayı düşünüyorum. Antalyada yaşıyorum bir çok RKS yetkili bayisi-servisi mevcut. son olarakta evet biliyorum çinli vs. açıkçası bu durumdan içimin çok rahat ettiğini söyleyemem bir japon isterdim fakat şuanda elimdeki fırsat bu maalesef. Yoksa hayalim KTM 390 ADV SW idi.

Kayınbabam gitmiş bir gün görmüş bu motoru, almış gelmiş, 6-7 aydan uzun süredir kullanıyor, çok km yapmadı ama yine de bir problem çıkarmadı şükür. Valla ben çin malı diye yargılıyım hala, ama gidişi duruşu, malzeme kalitesi vs güzel. Kullanırken benim baya hoşuma gidiyor. Kroniği var mı diye ben de bakmıştım, ama bir şeye rastlamamıştım.

Kayınbabam gitmiş bir gün görmüş bu motoru, almış gelmiş, 6-7 aydan uzun süredir kullanıyor, çok km yapmadı ama yine de bir problem çıkarmadı şükür. Valla ben çin malı diye yargılıyım hala, ama gidişi duruşu, malzeme kalitesi vs güzel. Kullanırken benim baya hoşuma gidiyor. Kroniği var mı diye ben de bakmıştım, ama bir şeye rastlamamıştım.
Evet bu sekilde cok yorum gordum. Dun baska bir forumda 2023 ten beri 20k km yi asan bir kullanicinin incelemesine denk geldim. 15 binden sonra 1-2 sefer isik yakmis fakat calismaya engel bir durum olmamis muhtemelen sensor toz,kir vs sebebi ile yanlis bir deger vs okumusta olabilir. Tek sorunu servis agi oldugunu soyluyor parcayi da aliexpressten parca kodu ile 15 gunde getirtiyormus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,193
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri