TamerKs
80+ Silver
Yapımcı gidip benim öğretmene söyler mi diyor. Çok saçma ve boş konu.Zoom'u yapan kişi derken uygulamanın yapımcısı mı yoksa dersi başlatan kişi mi?
Yapımcı gidip benim öğretmene söyler mi diyor. Çok saçma ve boş konu.Zoom'u yapan kişi derken uygulamanın yapımcısı mı yoksa dersi başlatan kişi mi?
bak dedim ya biz arkadaşla ...,,,, şekilde konuşuyoruz bu adam bu adamın çalışanları veya adamın ta kendisi toplanı sahibi olan hocama iletirlermiZoom'u yapan kişi derken uygulamanın yapımcısı mı yoksa dersi başlatan kişi mi?
Eğer özel msj ise görmez ama everyone ise geçmiş olsunçünkü biz arkaşala biraz ŞU şekilde konuşuyoruza bizim hocaya söylermi
yok Olm adamların işi gücü yokmu. dbak dedim ya biz arkadaşla ...,,,, şekilde konuşuyoruz bu adam bu adamın çalışanları veya adamın ta kendisi toplanı sahibi olan hocama iletirlermi
İletmezler.bak dedim ya biz arkadaşla ...,,,, şekilde konuşuyoruz bu adam bu adamın çalışanları veya adamın ta kendisi toplanı sahibi olan hocama iletirlermi
hehİletmezler.
Merak etme zoom sahibi ispşyoncu değil hocana söylemezçünkü biz arkaşala biraz ŞU şekilde konuşuyoruza bizim hocaya söylermi
emin misinİletmezler.
Nası akıllısın sen ?çünkü biz arkaşala biraz ŞU şekilde konuşuyoruza bizim hocaya söylermi
bak hayır ekran kaydı alıyor ya zoomBilerek mi yapıyorsunuz acababinlerce toplantı yapılıyor zoom'da. Senin arkadaşınla olan mesajlarını görmek isteseler görürler zaten merak etme.