Neler Yeni

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Reaksiyon skoru
19
kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları b dilimine uyan maddelerin bende mevcut olması sebepli zorunlu askerlikten muaf oldum eğer ortopedik sorunu olan başka askerlik çağı gelmiş arkadaşlarımız varsa durumları için elverişlisin değilsin şeklinde "ön görüş" verebilirim mevzuatı da iyi bir miktar ezberledim. hepinize cümleten hayırlı günler.

kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları b dilimine uyan maddelerin bende mevcut olması sebepli zorunlu askerlikten muaf oldum eğer ortopedik sorunu olan başka askerlik çağı gelmiş arkadaşlarımız varsa durumları için elverişlisin değilsin şeklinde "ön görüş" verebilirim mevzuatı da iyi bir miktar ezberledim. hepinize cümleten hayırlı günler.
Omurgada Skolyoz ve ayaktakı halluks valgus yani başparmagi çıkıntısı muaf sebebi midir?

hocam hafıf skolyoz ve ayak rotasyon bozuklugu yanı kalcadan kemıgın rotasyonundan cıkması durumu nedır?

hocam hafıf skolyoz ve ayak rotasyon bozuklugu yanı kalcadan kemıgın rotasyonundan cıkması durumu nedır?
tibial torsiyon mevcut mu? diz kapaklarinda ice donukluk var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Omurgada Skolyoz ve ayaktakı halluks valgus yani başparmagi çıkıntısı muaf sebebi midir?
gençler skolyoz için derece önemli torakal bölgede 26 üstü muaf lombar bölgede yani bel bölgesinde 21 üstü muaf

ayak eklemindeki varus ve valgus acilari ikisi de muafiyet sebebi ama derece bilgisi lazim

Ön çapraz ve menisküs sakatlığı msü ye engel midir acaba?
ameliyattan kaynakli sekel mevcut mu?

tibial torsiyon mevcut mu? diz kapaklarinda ice donukluk var mı?

gençler skolyoz için derece önemli torakal bölgede 26 üstü muaf lombar bölgede yani bel bölgesinde 21 üstü muaf

ayak eklemindeki varus ve valgus acilari ikisi de muafiyet sebebi ama derece bilgisi lazim

ameliyattan kaynakli sekel mevcut mu?
femur bası epifiz kayması var

hocam kalça çıkığı diyorsun işte sekelli durum mevcut

muaf olursun almazlar buyuk ekleme giriyor

hareket kısıtlılığı varsa isin daha kolay eger yoksa hareket kisitliligi varmis gibi davran askeri kurul eskisi gibi milleti şeyine kadar incelemiyor kisiyi muayene etmeden acilmis onaya imza atiyorlar ortopedi doktoruna saglik kurulu icin onay actirirsan b diliminden is biter karari senin kurul gunune kadar onceden hazirlamis oluyorlar

Son düzenleme:
hocam kalça çıkığı diyorsun işte sekelli durum mevcut

muaf olursun almazlar buyuk ekleme giriyor

hareket kısıtlılığı varsa isin daha kolay eger yoksa hareket kisitliligi varmis gibi davran askeri kurul eskisi gibi milleti şeyine kadar incelemiyor kisiyi muayene etmeden acilmis onaya imza atiyorlar ortopedi doktoruna saglik kurulu icin onay actirirsan b diliminden is biter
hareket kısıtlılıgıda var baya yardımcı oldun hocam tesekkur ederım

kas ve iskelet sistemi problemleri madde 58 b dilimi 2. dize incele dostum

femur kemigi kendi etrafinda donmus mu ona da baktir femoral anteversiyon gibi durumlar mevcut mu varsa onlari da eklettir raporlara

kas ve iskelet sistemi problemleri madde 58 b dilimi 2. dize incele dostum

femur kemigi kendi etrafinda donmus mu ona da baktir femoral anteversiyon gibi durumlar mevcut mu varsa onlari da eklettir raporlara
Göğüs kafesi eğriliği engel mi ? sağ göğüs kafesi sola göre 2 cm çıkıntılı

Kanka çok anlamıyom tıp dilinden cahile anlatır gibi söyler misin :D
reis skolyoz omurganin saga sola egrilme durumuna verilen ad skolyozun ileri seviyeyse gogus kafeslerinde asimetri yapar gorunumu bozan ortopedik bozukluk maddesi var onun disinda akciger hacimlerinde farklilik var mi onlara da baktir sonra tekrar yazisalim seninle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,777
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri