Neler Yeni

Zorunlu askerlik hizmetinden muaf oldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları b dilimine uyan maddelerin bende mevcut olması sebepli zorunlu askerlikten muaf oldum eğer ortopedik sorunu olan başka askerlik çağı gelmiş arkadaşlarımız varsa durumları için elverişlisin değilsin şeklinde "ön görüş" verebilirim mevzuatı da iyi bir miktar ezberledim. hepinize cümleten hayırlı günler.

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Ön çapraz ve menisküs sakatlığı msü ye engel midir acaba?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,202
İsim
Necati
kas ve iskelet sistemi rahatsızlıkları b dilimine uyan maddelerin bende mevcut olması sebepli zorunlu askerlikten muaf oldum eğer ortopedik sorunu olan başka askerlik çağı gelmiş arkadaşlarımız varsa durumları için elverişlisin değilsin şeklinde "ön görüş" verebilirim mevzuatı da iyi bir miktar ezberledim. hepinize cümleten hayırlı günler.
Omurgada Skolyoz ve ayaktakı halluks valgus yani başparmagi çıkıntısı muaf sebebi midir?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
hocam hafıf skolyoz ve ayak rotasyon bozuklugu yanı kalcadan kemıgın rotasyonundan cıkması durumu nedır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hafıf skolyoz ve ayak rotasyon bozuklugu yanı kalcadan kemıgın rotasyonundan cıkması durumu nedır?
tibial torsiyon mevcut mu? diz kapaklarinda ice donukluk var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Omurgada Skolyoz ve ayaktakı halluks valgus yani başparmagi çıkıntısı muaf sebebi midir?
gençler skolyoz için derece önemli torakal bölgede 26 üstü muaf lombar bölgede yani bel bölgesinde 21 üstü muaf

ayak eklemindeki varus ve valgus acilari ikisi de muafiyet sebebi ama derece bilgisi lazim

Ön çapraz ve menisküs sakatlığı msü ye engel midir acaba?
ameliyattan kaynakli sekel mevcut mu?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
tibial torsiyon mevcut mu? diz kapaklarinda ice donukluk var mı?

gençler skolyoz için derece önemli torakal bölgede 26 üstü muaf lombar bölgede yani bel bölgesinde 21 üstü muaf

ayak eklemindeki varus ve valgus acilari ikisi de muafiyet sebebi ama derece bilgisi lazim

ameliyattan kaynakli sekel mevcut mu?
femur bası epifiz kayması var

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
hocam kalça çıkığı diyorsun işte sekelli durum mevcut

muaf olursun almazlar buyuk ekleme giriyor

hareket kısıtlılığı varsa isin daha kolay eger yoksa hareket kisitliligi varmis gibi davran askeri kurul eskisi gibi milleti şeyine kadar incelemiyor kisiyi muayene etmeden acilmis onaya imza atiyorlar ortopedi doktoruna saglik kurulu icin onay actirirsan b diliminden is biter karari senin kurul gunune kadar onceden hazirlamis oluyorlar

Son düzenleme:

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
yunusemre
hocam kalça çıkığı diyorsun işte sekelli durum mevcut

muaf olursun almazlar buyuk ekleme giriyor

hareket kısıtlılığı varsa isin daha kolay eger yoksa hareket kisitliligi varmis gibi davran askeri kurul eskisi gibi milleti şeyine kadar incelemiyor kisiyi muayene etmeden acilmis onaya imza atiyorlar ortopedi doktoruna saglik kurulu icin onay actirirsan b diliminden is biter
hareket kısıtlılıgıda var baya yardımcı oldun hocam tesekkur ederım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
kas ve iskelet sistemi problemleri madde 58 b dilimi 2. dize incele dostum

femur kemigi kendi etrafinda donmus mu ona da baktir femoral anteversiyon gibi durumlar mevcut mu varsa onlari da eklettir raporlara

The Semih

80+ Gold
kas ve iskelet sistemi problemleri madde 58 b dilimi 2. dize incele dostum

femur kemigi kendi etrafinda donmus mu ona da baktir femoral anteversiyon gibi durumlar mevcut mu varsa onlari da eklettir raporlara
Göğüs kafesi eğriliği engel mi ? sağ göğüs kafesi sola göre 2 cm çıkıntılı

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Selim Tanır
Kanka çok anlamıyom tıp dilinden cahile anlatır gibi söyler misin :D
reis skolyoz omurganin saga sola egrilme durumuna verilen ad skolyozun ileri seviyeyse gogus kafeslerinde asimetri yapar gorunumu bozan ortopedik bozukluk maddesi var onun disinda akciger hacimlerinde farklilik var mi onlara da baktir sonra tekrar yazisalim seninle

Top Bottom