Zotac 3060 12 GB 2023 yılında alınır mı

Gaap

80+
Reaksiyon skoru
13
7.6 k civarında bütçe ile zotac 3060 12 gb almayı planlıyorum.
Param var ama tek derdim aldığımda kartta coil whine sorununun çıkması bundan çok korkuyorum.
Bundan önce 2070 ve 2080 aldım ikinci el onları coilwhine sorunu olduğu için iade ettim.
Gözlemim güçlü kartlarda bu sorun var ya da olabiliyor.
Zotac 3060 12 gb kullanan varsa görüşlerini yazabilir mi acaba ?
Kartta sorun yaşadı mı ya da coilwhine sorunu var mı fikir almak istiyorum.
Kart alıcam ama resmen bu sorundan korkumdan dolayı alamıyorum, sizlerden görüş bekliyorum... teşekürler.

Asus dual'da bu sorun fazla oluyor galiba. RTX 3060 o kadar güçlü değil. Yani 170 watt güç çekiyor. Coil whine yoktur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Gaap
Hocam tercih edebilirsiniz sorunu olmayan bir marka sicaklik degerleride normal.

• Beğen
Asus dual'da bu sorun fazla oluyor galiba. RTX 3060 o kadar güçlü değil. Yani 170 watt güç çekiyor. Coil whine yoktur.
asus rx 6600, asus 2070 ve 2080 modellernde coilwhine sorunu ile karşılaştım. Yani ekran kartındaki en hassas olduğum nokta sessiz çalışması. Fazla fan sesi olmasın coilwhine olmasın basıp parayı alıcam da emin olup bulamıyorum bir türlü.

asus rx 6600, asus 2070 ve 2080 modellernde coilwhine sorunu ile karşılaştım. Yani ekran kartındaki en hassas olduğum nokta sessiz çalışması. Fazla fan sesi olmasın coilwhine olmasın basıp parayı alıcam da emin olup bulamıyorum bir türlü.
Zotac alabilirsin. Zotac kartımda coil whine var diyen görmedim hiç.

• Beğen
1080p kullanacaksan alınır ben kullanıyorum her oyunu en güzel şekilde oynuyorum. CW sorunu ise bendede var ancak çok ama çok az geliyor zaten 1-2 dakikaya kesiliyor. Kullandığım model galakuro modeli.

zotac 3060 12 gb aldım. Şahane kart sessiz ve serin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri