Anladın be kankim işteMining kırması ne kanka
Asus, msı yokken zotac reis varmış. Eskiler öyle der.arkadaş zotac bambaşka bir seviye varya msi mış asusmuş alayı hikaye onun yanında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kanka bilmiyorum hani zotac ın 1050ti ve 1660 super ini kullandım, kartların arka plaketi bile yoktu ama canavar gibi çalışıyorlardı , hatta arkadaşıma sattım bi kartı çocuk kola sonrada meyvesuyu dökmüş, hala kullanıyo kartıAnladın be kankim işte
Asus, msı yokken zotac reis varmış. Eskiler öyle der.
Valla kanka helal paraymışkanka bilmiyorum hani zotac ın 1050ti ve 1660 super ini kullandım, kartların arka plaketi bile yoktu ama canavar gibi çalışıyorlardı , hatta arkadaşıma sattım bi kartı çocuk kola sonrada meyvesuyu dökmüş, hala kullanıyo kartı
iyidirSatıcı Hepsiburada ve Vade Farksız 6 taksit imkanı var. Daha iyi fiyat var mı ben göremedim.
Mining demek duvardan duvara atmak mı hâlâ öğrenemediniz zarar vermedigini.Onlar mining kırmasıdır. Temiz kart çok zor bulunur. Dediğin piyasada.
Sayın hocam. Bizi çok korkuttular. Sakın almayın elinizde kalır. Padleri ölmüştür. Anası ağlıyor babası yastadır cabasıMining demek duvardan duvara atmak mı hâlâ öğrenemediniz zarar vermedigini.
Zarar vermez olur mu yaMining demek duvardan duvara atmak mı hâlâ öğrenemediniz zarar vermedigini.
Vermiyor hocam bakımlarını doğru şekilde yaparsanız gayet 0 kart gibi kullanabilirsiniz hatta biosu değiştirilmediyse garanti dışı bile kalmaz kartZarar vermez olur mu ya
Zotac alacağıma 2. elden Asus,Asi,Aorus tarzı modellere bakarım. soğutma olarak daha iyi olur.Link yanlış olmuş düzelttim. Nasıl sizce 9000e sıfır ve güvenilir satıcıdan 3060ti. Gidip de esnaf bisatıcıdan almaktan iyidir bi coil whine falan çıkarsa çirkefe yatmazlar en azından.
Teknobiyotik vs Hepsiburada
Zotac vs Galax
dersek benim tercihim Hepsiburada ve Zotac olur.
özellikle Teknobiyotik benim aklımda Dark marka dandik kasaları ve fanları satıp bu ürünlerin Corsair, Cooler Msater kasalar ve fanlar gibi performans verebildiğini savunan ama uzun vadede nasıl olup da aynı kasa fanının dörtte bir fiyata aynı sağlamlığı sağlayıp sağlayamayacağına değinmeyen, milleti kandırma peşinde olan kişiler olarak aklımda kaldı. Bulaşmam.
eğer serin ve bakımlı şekilde mining yaparsanız sıkıntı olmaz.Zarar vermez olur mu ya
Oda kişinin insiyatifine kalmış bi durum şahsen bende asus msi kart daha çok almak isterim ama o anın şartlarına göre bakarımZotac alacağıma 2. elden Asus,Asi,Aorus tarzı modellere bakarım. soğutma olarak daha iyi olur.