Bu gta 5 ve bir çok oyunda da öyle acaba sıkıntı mı vardır?oynadıgın oyun işlemci agırlıklı bir oyun olabilir yada bi hata yüzünden kullanıldıgı gözükmüyordur.
Öyle bir işlemci tabanlı oyun yok hocam ekran kartını %0 kullandıracak şekilde.oynadıgın oyun işlemci agırlıklı bir oyun olabilir yada bi hata yüzünden kullanıldıgı gözükmüyordur.
Ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi?Bu gta 5 ve bir çok oyunda da öyle acaba sıkıntı mı vardır?
Fps ile herhangi bir sıkıntın yoksa sorun denetim masasındadır ram kullanımı gibi şeyleride yanlış gösterdiğini görmüştümBu gta 5 ve bir çok oyunda da öyle acaba sıkıntı mı vardır?
Daha denemedim ama çözüm bulamazsam öyle yapıcamÖyle bir işlemci tabanlı oyun yok hocam ekran kartını %0 kullandıracak şekilde.
Ekran kartı sürücünüzü tamamen silip tekrar kurmayı denediniz mi?
fortnite oynarken %2 bazen %0 oluyor ekran kartı kullanımı oluyor işlemci %80 falanFps ile herhangi bir sıkıntın yoksa sorun denetim masasındadır ram kullanımı gibi şeyleride yanlış gösterdiğini görmüştüm
Hocam ilk olarak onu yapın tek tek deneyelim, büyük ihtimalle sürücü problemi gibi gözüküyor. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anlatabilirimDaha denemedim ama çözüm bulamazsam öyle yapıcam
Bir tek ddu yükleneceğini biliyorum o kadarHocam ilk olarak onu yapın tek tek deneyelim, büyük ihtimalle sürücü problemi gibi gözüküyor. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anlatabilirim
Oldukça basit işlem bu videodaki adımları uygulayabilirsinBir tek ddu yükleneceğini biliyorum o kadar
Teşekkür ederim en son nvidia app yüklemiştim belki ondan da kaynaklı olabilir diye düşünyorumOldukça basit işlem bu videodaki adımları uygulayabilirsin