Neler Yeni

Zotac 4060 ti 16 gb modeli alınır mı?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ege
Ekran kartı markası Palit diye bir marka, iyi midir soğutma konusunda felan üzer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 k ve 4 k de oynamayı düşünüyorum
4060ti ile 4k önermem 2k içinde 16gb olanı olabilir ama ben olsam r5 5600 4070 alırdım.

yekni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekni
Alıntıyı görüntüle

i5 13. nesil bulamadım ama bulursam atarım
Fiyat olarak taksit seçenekleri daha uygun var mı?

4060ti ile 4k önermem 2k içinde 16gb olanı olabilir ama ben olsam r5 5600 4070 alırdım.
Uygun fiyatlı ise link atabilir misiniz önerdiğiniz bir sistem var ise

euro

80+ Bronze
Fiyat olarak taksit seçenekleri daha uygun var mı?

Uygun fiyatlı ise link atabilir misiniz
Bilmiyorum hocam. Gaming.gen.tr'de olan sistem gayet iyi bence. Vatan'da taksit daha avantajlıysa orayı tercih edin derim çünkü çok fark ediyor taksitte.

yekni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekni
Bilmiyorum hocam. Gaming.gen.tr'de olan sistem gayet iyi bence. Vatan'da taksit daha avantajlıysa orayı tercih edin derim çünkü çok fark ediyor taksitte.

Siz de inceleseniz rica etsem Vatan daki taksitlendirme uygun mudur değil midir, ben ilk defa hazır sistem alacağım siz daha iyi bilirsiniz o yüzden

euro

80+ Bronze

Siz de inceleseniz rica etsem Vatan daki taksitlendirme uygun mudur değil midir, ben ilk defa hazır sistem alacağım siz daha iyi bilirsiniz o yüzden
Hocam şimdi baktım eğer vatanda maximum, ziraat bankasi ya da world kartınız varsa daha avantajlı bir fiyata sahip oluyorsunuz gaming.gen.tr'ye göre. Ancak vatandaki sistemin kasasini beğenmedim. Önerim şu eğer bu kartlardan birine sahipseniz vatan bilgisayardan başka bir sistem bakın ve 9-12 ay secenekle satın alın. Gaming gen tr ile vatan bilgisayar arasında bütün taksitler odenince 8-10 bin liralik fark oluşuyor. En avantajlı kart ziraat bank. Dediğim gibi vatandan başka bir sistem bulun onu alin

sako.TPZ

80+
Halihazırda 4060ti 16gb kullanıyorum çok gerekli mi dersen değil ama vram gerektiren oyunlarda vram sorunu yaşamıyorsun ayrıca 8gb seneye yetmemeye başlar

yekni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekni
Hocam şimdi baktım eğer vatanda maximum, ziraat bankasi ya da world kartınız varsa daha avantajlı bir fiyata sahip oluyorsunuz gaming.gen.tr'ye göre. Ancak vatandaki sistemin kasasini beğenmedim. Önerim şu eğer bu kartlardan birine sahipseniz vatan bilgisayardan başka bir sistem bakın ve 9-12 ay secenekle satın alın. Gaming gen tr ile vatan bilgisayar arasında bütün taksitler odenince 8-10 bin liralik fark oluşuyor. En avantajlı kart ziraat bank. Dediğim gibi vatandan başka bir sistem bulun onu alin
Siz önerebilir misiniz rica etsem dediğim gibi daha önce pc toplamadım hazır sistem de almadım o yüzden deneyimsizim siz daha iyi biliyorsunuzdur :)

euro

80+ Bronze
Siz önerebilir misiniz rica etsem dediğim gibi daha önce pc toplamadım hazır sistem de almadım o yüzden deneyimsizim siz daha iyi biliyorsunuzdur :)
Hocam en avantajlı sistem bu attığım sanırım. Vatan Bilgisayarı sürekli takip etmek gerekiyor arada gerçekten güzel sistemler geliyor.

Rami 16x2 yapın. SSD'yi dilerseniz 1TB Adata yapabilirsiniz.

yekni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekni
Hocam en avantajlı sistem bu attığım sanırım. Vatan Bilgisayarı sürekli takip etmek gerekiyor arada gerçekten güzel sistemler geliyor.

Rami 16x2 yapın. SSD'yi dilerseniz 1TB Adata yapabilirsiniz.
Ekran kartı 4060 ti 16 gb olan model var mı? 4060 ta vram sıkıntısı var

yekni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tekni
Bulamadim hocam maalesef öyle sistem
Şöyle 3 tane sistem buldum hangisini tercih etmeliyim:

euro

80+ Bronze
Şöyle 3 tane sistem buldum hangisini tercih etmeliyim:

Vatandaki 4060 sistem dediğim özelleştirme yapıldıktan sonra (32gb ram yapın demistim) alınabilir. Sinerjideki sistem en iyisi sizin yerinizde olsam net onu alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,827
Üyeler
160,144
Son üye
LoLe
Top Bottom