4060ti ile 4k önermem 2k içinde 16gb olanı olabilir ama ben olsam r5 5600 4070 alırdım.Ekran kartı markası Palit diye bir marka, iyi midir soğutma konusunda felan üzer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 k ve 4 k de oynamayı düşünüyorum
4060ti ile 4k önermem 2k içinde 16gb olanı olabilir ama ben olsam r5 5600 4070 alırdım.Ekran kartı markası Palit diye bir marka, iyi midir soğutma konusunda felan üzer mi?
2 k ve 4 k de oynamayı düşünüyorum
Fiyat olarak taksit seçenekleri daha uygun var mı?Alıntıyı görüntüle
Hero 7A-Kyber/4060Ti - Game Garaj
Hero 7A-Kyber/4060Ti, Son nesil AMD işlemci seçeneklerine sahip, yeni nesil Nvidia RTX4000 ekran kartı seçenekleri bulunduran, Hazır sistem oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
i5 13. nesil bulamadım ama bulursam atarım
Uygun fiyatlı ise link atabilir misiniz önerdiğiniz bir sistem var ise4060ti ile 4k önermem 2k içinde 16gb olanı olabilir ama ben olsam r5 5600 4070 alırdım.
Bilmiyorum hocam. Gaming.gen.tr'de olan sistem gayet iyi bence. Vatan'da taksit daha avantajlıysa orayı tercih edin derim çünkü çok fark ediyor taksitte.Fiyat olarak taksit seçenekleri daha uygun var mı?
Uygun fiyatlı ise link atabilir misiniz
Bilmiyorum hocam. Gaming.gen.tr'de olan sistem gayet iyi bence. Vatan'da taksit daha avantajlıysa orayı tercih edin derim çünkü çok fark ediyor taksitte.
Hocam şimdi baktım eğer vatanda maximum, ziraat bankasi ya da world kartınız varsa daha avantajlı bir fiyata sahip oluyorsunuz gaming.gen.tr'ye göre. Ancak vatandaki sistemin kasasini beğenmedim. Önerim şu eğer bu kartlardan birine sahipseniz vatan bilgisayardan başka bir sistem bakın ve 9-12 ay secenekle satın alın. Gaming gen tr ile vatan bilgisayar arasında bütün taksitler odenince 8-10 bin liralik fark oluşuyor. En avantajlı kart ziraat bank. Dediğim gibi vatandan başka bir sistem bulun onu alinMesaj otomatik birleştirildi:
Siz de inceleseniz rica etsem Vatan daki taksitlendirme uygun mudur değil midir, ben ilk defa hazır sistem alacağım siz daha iyi bilirsiniz o yüzden
Siz önerebilir misiniz rica etsem dediğim gibi daha önce pc toplamadım hazır sistem de almadım o yüzden deneyimsizim siz daha iyi biliyorsunuzdurHocam şimdi baktım eğer vatanda maximum, ziraat bankasi ya da world kartınız varsa daha avantajlı bir fiyata sahip oluyorsunuz gaming.gen.tr'ye göre. Ancak vatandaki sistemin kasasini beğenmedim. Önerim şu eğer bu kartlardan birine sahipseniz vatan bilgisayardan başka bir sistem bakın ve 9-12 ay secenekle satın alın. Gaming gen tr ile vatan bilgisayar arasında bütün taksitler odenince 8-10 bin liralik fark oluşuyor. En avantajlı kart ziraat bank. Dediğim gibi vatandan başka bir sistem bulun onu alin
Hocam en avantajlı sistem bu attığım sanırım. Vatan Bilgisayarı sürekli takip etmek gerekiyor arada gerçekten güzel sistemler geliyor.Siz önerebilir misiniz rica etsem dediğim gibi daha önce pc toplamadım hazır sistem de almadım o yüzden deneyimsizim siz daha iyi biliyorsunuzdur
Ekran kartı 4060 ti 16 gb olan model var mı? 4060 ta vram sıkıntısı varHocam en avantajlı sistem bu attığım sanırım. Vatan Bilgisayarı sürekli takip etmek gerekiyor arada gerçekten güzel sistemler geliyor.
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rami 16x2 yapın. SSD'yi dilerseniz 1TB Adata yapabilirsiniz.
Bulamadim hocam maalesef öyle sistemEkran kartı 4060 ti 16 gb olan model var mı? 4060 ta vram sıkıntısı var
Bulursanız link atar mısınız rica etsem acelesi yok yarın da halledebilirizBulamadim hocam maalesef öyle sistem
Şöyle 3 tane sistem buldum hangisini tercih etmeliyim:Bulamadim hocam maalesef öyle sistem
Vatandaki 4060 sistem dediğim özelleştirme yapıldıktan sonra (32gb ram yapın demistim) alınabilir. Sinerjideki sistem en iyisi sizin yerinizde olsam net onu alırımŞöyle 3 tane sistem buldum hangisini tercih etmeliyim:
Sinerji Worm Ryzen 5 8400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3x BLACK OC 16GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Worm Ryzen 5 8400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 3x BLACK OC 16GB RTX4060Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trINTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 4060-MSI PRO H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comINTEL I5 12400F- RTX 4070 12G - H610M-K D4- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F- RTX 4070 12G - H610M-K D4- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com