O zaman şöyle söyleyim. Ben 2 tane zotac kullandım. Baya başarılı bir marka özellikle 2000 serilerinden sonra çok geliştirdi kendini. Soğutma performansı olarak. Benim için gözüm kapalı güvenceğim bir markadır. Asusun bir kaç modelinde sıkıntı yaşamıştım. Stabil olarak zotacı çok beğeniyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk hazır sistem içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3080TI - ASUS PRIME H610M-K - KINGSTON 500GB SSD -16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3080TI - ASUS PRIME H610M-K - KINGSTON 500GB SSD -16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Galiba zotac dı diye hatırlıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Zotac mı yine
Teşekkür ederimO zaman şöyle söyleyim. Ben 2 tane zotac kullandım. Baya başarılı bir marka özellikle 2000 serilerinden sonra çok geliştirdi kendini. Soğutma performansı olarak. Benim için gözüm kapalı güvenceğim bir markadır. Asusun bir kaç modelinde sıkıntı yaşamıştım. Stabil olarak zotacı çok beğeniyorum.
H610 anakartlı bi sisteme 34k vermemMesaj otomatik birleştirildi:
Knk hazır sistem içinde
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3080TI - ASUS PRIME H610M-K - KINGSTON 500GB SSD -16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-ZOTAC RTX 3080TI - ASUS PRIME H610M-K - KINGSTON 500GB SSD -16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu diyorum alim mi
ZOTAC GeForce RTX 3080 Ti GAMING TRINTY OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZOTAC GeForce RTX 3080 Ti GAMING TRINTY OC 12GB GDDR6X 384Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitorüm klavyem mouse ve mouse pad kulaklık mevcutsana bunun maliyeti 2k monitor ve sıvı sogutmayı eklersen 40k belki bir tık üstüne gelir varsa eh işte
ÖzelleştircemH610 anakartlı bi sisteme 34k vermem
taksitle alacaksan bilemem ama bu fiyata başka yerlerden yada kendin daha ucuza toplarsınMonitorüm klavyem mouse ve mouse pad kulaklık mevcut
Özelleştircem