Hasan344
80+ Gold
Yine watmann vermeye başlamış bunlar.RX 7900 XT alırım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama fiyat iyi...
Yine watmann vermeye başlamış bunlar.RX 7900 XT alırım...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama fiyat iyi...
bunun çıkış fiyatı 2 bin dolar olduğu için olabilir yine de göz boyamartx 4090 45-50k fiyatına bulanabiliyorken bunun indirimsiz fiyatı neden 56k
gelmeyecekDlss 3.0 bu kartlara %100 gelmeyecek mi? Bununla ilgili net bir bilgi var mı?
3000 serisi dlss 3.0 ın yan özelliği olan frame generation ı kullanacak kadar güçlü değilmişDlss 3.0 bu kartlara %100 gelmeyecek mi? Bununla ilgili net bir bilgi var mı?
hesap makinesi diye bir şey var değil mi kardeşim benim yaşımın 29 olduğunu düşünürsek nerdeyse 30 a gireceğim ben bu saatten sonra okula falan gitmeyeceğime göre sıkıntı nerde?helal sana gurur duymaya devam et bu matematiğinle
O zaman Rtx 4060'a da gelemez dlss 3.0. Herhalde güç olarak Rtx 4060 > Rtx 3090ti olacak değil. Ben sanki sırf şimdilik 4000 serisini satmak için uydurdukları bir şey diye düşünüyorum ama net olarak gelmeyeceğine dair bir açıklama var mı diye merak ettim.3000 serisi dlss 3.0 ın yan özelliği olan frame generation ı kullanacak kadar güçlü değilmiş
nvidia öyle diyor
donanım arşivinin videosunu tekrar izledim yapmaya çalışıyorlar ama kartlar çok zorlanıyor 4. nesil kartlarda ekstra donanım var diye oraya çıktıDlss 3.0 bu kartlara %100 gelmeyecek mi? Bununla ilgili net bir bilgi var mı?
sıkıntıyı ülkenin durumundan görebiliyoruz. gelecek nesiller senin çocukların torunların dahil sorun yaşayacak. bilmemene bir şey demiyorum bunu komikmiş gibi anlatman ilginç dostum. almanyada dedeler bile ingilizce biliyor biz matematik bilmeyen 30 yaşındaki insanlarla yaşıyoruz. öğren kankam matematik bir bilimdir zararı olmaz.hesap makinesi diye bir şey var değil mi kardeşim benim yaşımın 29 olduğunu düşünürsek nerdeyse 30 a gireceğim ben bu saatten sonra okula falan gitmeyeceğime göre sıkıntı nerde?
ben işimi kurmuşum kardeşim evet komik bana göre gülüp geçerim ben liseden 17-18 yaşımda bitirdiğimi hesap et 11 sene olmuş neredeyse ben ne yapacağım bundan sonra gereksiz bilgileri? zaten yarısı gitmiş hayatımın 35 olduğumda toplama çıkarma çarpma bölme gayet de iş görüyor ki bazen onu bile yaparken zorlanıyorum ama umrumda değil büyüyünce anlarsın dediğimisıkıntıyı ülkenin durumundan görebiliyoruz. gelecek nesiller senin çocukların torunların dahil sorun yaşayacak. bilmemene bir şey demiyorum bunu komikmiş gibi anlatman ilginç dostum. almanyada dedeler bile ingilizce biliyor biz matematik bilmeyen 30 yaşındaki insanlarla yaşıyoruz. öğren kankam matematik bir bilimdir zararı olmaz.
ek donanımları var 4000 serisinin 3.0 çalıştırmak içinO zaman Rtx 4060'a da gelemez dlss 3.0. Herhalde güç olarak Rtx 4060 > Rtx 3090ti olacak değil. Ben sanki sırf şimdilik 4000 serisini satmak için uydurdukları bir şey diye düşünüyorum ama net olarak gelmeyeceğine dair bir açıklama var mı diye merak ettim.