Neler Yeni

zotac gtx 1660 super sorunlumu

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
arkadaşlar herhangi bi sorunu varmı içime kurt düştü bunu lasamı almasammı diye soğutması falan nasıl kasa xigmatek beast bidebişey sorcam driver konusunda bunun driverini nvidia danmı yüklicem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Ben ucuz diye aldım kullanıyorum fakat sorunu var mı bilemiyorum, hiç kullanan yok sanırım bu kartı

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ethem Karahan
Biri gelmiş adamın sadece işine geldiği sorusuna cevap verip diğerine vermiyor, sonra gelip kızgın emoji atıyor, garip.

Bu bütçedeki 1660S 'lerin çoğu benzer soğutma performansına sahip. Bu kartın da herhangi bir sorununu duymadım, alabilirsiniz. Inno3d, Palit, Zotac markalarının hangisi daha ucuzsa onu alabilirsiniz.

Driver konusunda da Nvidia'nın sitesinden indirip onu kurabilirsiniz. Kurarken Geforce Experince'ı da kurarsanız kart güncelleme aldığında haberiniz olur, program üzerinden güncellersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Kağan
Hangi oyunları oynuyorsunuz bilemiyorum fakat ben, Assetto Corsa, Rainbow Six Siege, en yüksek grafikli olarak ise yakın zamanda The Hunter Call Of The Wild oynadım, Ekran kartı ortalama 70 derece ile çalışıyor, yer yer 75lere çıkıyor, kasam yeni olduğu için her oyunda afterburner sürekli açık şekilde oyun oynuyorum. Rainbow full ayarlarda değil, kendime göre ayarlar yaptım ve fps 144 sabitledim, o sebepten işlemci ve ekran kartı tam kullanılmıyor zaten onu esas almamamız lazım sanıyorum.

Hunter da ise 1080 ultra da 60-70 dolaylarında fps ile yer yer 75 derecelere çıktığını gördüm kartın.

Boşta 30-33

Kasam Aerocool Airhawk duo, ekstra olarak üst tarafta 1 adet radyatör egzoz fanım mevcut. İşinize yararsa oynadığınız oyunlar elimde mevcut ise test yapabilirim.

Ancak dediğim gibi kronik sorunu vsvs var mıdır bilemiyorum toplasam 40 saat anca kullanmışımdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom