Hazır sistemden çıkıyor bilgim yok maalesef.Fiyatı nedir ?
Bu hazır sistemin içinde ekran kartı.Sinerji Sparkle Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 8GB OC RTX3060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sparkle Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 8GB OC RTX3060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemden çıkıyor bilgim yok maalesef.
Sistem pahalı, mümkünse stokların düzelmesini bekleyin.Bu hazır sistemin içinde ekran kartı.Sinerji Sparkle Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 8GB OC RTX3060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sparkle Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD MSI GeForce Ventus 2X 8GB OC RTX3060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistemden çıkıyor bilgim yok maalesef.
Fiyat fark etmez aslında zaten şu anda almayacağım sadece sorunlu bir model mi diye merak ettim.Sistem pahalı, mümkünse stokların düzelmesini bekleyin.
Nerden aldın 3 aydır her gün kontrol ediyorum bulamadımalınabilir ama indirim beklemenizi tavsiye ederim 2 hafta önce 3060 lı sistemi 11 k ya aldım
gaming gen den aldımNerden aldın 3 aydır her gün kontrol ediyorum bulamadım
saçmaSistem pahalı, mümkünse stokların düzelmesini bekleyin.
Enteresangaming gen den aldım