Bünyamina
80+ Platinum
taksit baş belası yaDostum taksitle falan alınabilir.
taksit baş belası yaDostum taksitle falan alınabilir.
Öyle de yapacak bir şey yok, ülkemizin son şartlarında her şeyi mecburen taksitle alıyoruz.taksit baş belası ya
Aksine hocam 12 taksitle alınca yıllık enflasyonun bedelinin bankaya ödetmis oluyorsunuztaksit baş belası ya
öyle gözüküyor ama tam o şekilde olmuyordur banka her türlü kazanırAksine hocam 12 taksitle alınca yıllık enflasyonun bedelinin bankaya ödetmis oluyorsunuz
Enflasyonun en büyük kaybedeni bankadır hocam. Basit bir hesaplama ile bunu fark edebiliriz aslında. Diyelim ki 2021 Eylülde sizin hiç paranız yok ve Kredi kartı ile 12 taksitle ile 10.000 TL lik bir laptop almış olsaydınız bankaya 1 yılda geri ödemeniz gerekirdi. O sıra 10K lik laptop şu anda 20K. Laptopu ikinci elde satsaniz dahi 15K eder. Sonuç olarak 10K ya aldığınız bir ürünü 15K ya satarak hem aylarca kullanmış oldunuz hem de ödediğiniz toplam paradan ( 10K) daha fazla para cebinize girmiş oldu.öyle gözüküyor ama tam o şekilde olmuyordur banka her türlü kazanır
Güzelmiş digerleri dolandirci gibi deli oluyorum guvenilir mi pekiKolay, kolay stokları tükenmiyor. Bu firma cidden o konuda başarılı, stok sayısı, kaldığı adet miktarı gibi bilgiler sayesinde gerçek bir indirim olduğunu anlayabiliyoruz.
neden oyle dediniz hocamtaksit baş belası ya
iyi fiyatZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB GDDR6 192 Bit NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
ZOTAC Marka ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB GDDR6 192 Bit NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İhtiyaci olanlara guzel fiyat
YouTube üzerinde bir çok videosu var. Daha önce kanallar ile yapılan kampanyaları araştırabilirsiniz.Güzelmiş digerleri dolandirci gibi deli oluyorum guvenilir mi peki