keşke en başta zotac almasaydınız hocamZotac Rtx 3060 vram. isinma sorunu var Termal pat Almak istiyorum hangisini almaliyim??
Isınma sorunu derken kaç derece sıcaklıkları görüyor?Zotac Rtx 3060 vram. isinma sorunu var Termal pat Almak istiyorum hangisini almaliyim??
Aynn Suan satiyrmkeşke en başta zotac almasaydınız hocam
Bende zotac RTX 3060 12gb var. Kasamın önü ve yanı cam olmasına rağmen Max 75 görüyor. Sanırım sizinki bir tık ısınıyor ama zotac ekran kartı sıcaklığı 65 olana kadar fanları 0 seviyesinde kullanıyor sonra %50-60 arası açıyor yani sizin bu sıcakları görürken fan kullanımınız kaçta ?77 - 80,arasi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yük altındayken bu ısınma normal boştayken mi bu77 - 80,arasi
Benim kasanın fazla hava girişi olmamasına rağmen max 70 gördü nasıl o kadar çıktı kasayı atar mısın77 - 80,arasi
Aynn Suan satiyrm
Oyunda isinyr Bosta 40c 11 Tane eksoz fani var 18 yapicm en sonundaBenim kasanın fazla hava girişi olmamasına rağmen max 70 gördü nasıl o kadar çıktı kasayı atar mısın
Kasa modelini atar mısınOyunda isinyr Bosta 40c 11 Tane eksoz fani var 18 yapicm en sonunda
Fanlari kendim ayarladimmi dusuyr 62c ye ama otomatik daha iyi tabii kiBenim kasanın fazla hava girişi olmamasına rağmen max 70 gördü nasıl o kadar çıktı kasayı atar mısın
+ olarak msi afterburner dan fan hızını kendine göre ayarla birkaç derece fark yaratır
Kasa modeli nedirFanlari kendim ayarladimmi dusuyr 62c ye ama otomatik daha iyi tabii ki
hogwarts legacy dark guardian kasaKasa modelini atar mısın
Hangi oyunda oluyor