- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk hızlı hızlı yaptım için bakmadım mal gibiben olsam kasayı frisbylern biri seçerdim
Knk hızlı hızlı yaptım için bakmadım mal gibiben olsam kasayı frisbylern biri seçerdim
yo estafurullah sorun olmaz hayırlı olsun güle güle kulanınKnk hızlı hızlı yaptım için bakmadım mal gibi
4060 da en kötü soğutmalı kart olabilir bence, kusura bakmaKasa MSI hocam o kadar yükseğe çıkar mı ya? Dediğiniz derecelerdeyse gerçekten sıkıntı
Sağolyo estafurullah sorun olmaz hayırlı olsun güle güle kulanın
rtx4060 serisinde bu sıcaklık değerleri sence normal mi ? palit, inno3d bile bundan daha iyiBir tık daha düşük fan devirinde bende asus dual 7600 v2 modeliyle neredeyse bu sıcaklığı görmekteyim. Fena değil bu sıcak aylara göre sıcaklığın.
Birkaç videosunu izlemiştim hazır sistemin içinde 2k en yüksek ayarlarda bile 73 dereceyi geçmiyordu hiç ama gelince deneyip görücez artık.4060 da en kötü soğutmalı kart olabilir bence, kusura bakma
ayrıca fan sesi de yüksek
Gigabyte GeForce RTX 4060 WindForce OC Review
Gigabyte's GeForce RTX 4060 WindForce OC is the most compact card in our testing today. It is priced at the $300 MSRP, yet can sneak in a small factory overclock. In our testing the small cooler doesn't do so well though and ends up running quite hot and loud.www.techpowerup.com
ben bi hazır sistem youtube videosunda 79 derecelere geldiğini görmüştüm, video bulamadımBirkaç videosunu izlemiştim hazır sistemin içinde 2k en yüksek ayarlarda bile 73 dereceyi geçmiyordu hiç ama gelince deneyip görücez artık.
Üreticiye göre normal. Bana göre değil. Kartlarda büyük bir sorun yaşamıyorlar sıcaklık durumundan dolayı. Değiştirmek maliyet açısından bence fazla olduğu için bu şekilde üretmeye devam ediyorlar. Çünkü daha iyi bir sıcaklıkta çalıştırmayı neden istemesinler ki ?rtx4060 serisinde bu sıcaklık değerleri sence normal mi ? palit, inno3d bile bundan daha iyi
Gigabyte GeForce RTX 4060 WindForce OC Review
Gigabyte's GeForce RTX 4060 WindForce OC is the most compact card in our testing today. It is priced at the $300 MSRP, yet can sneak in a small factory overclock. In our testing the small cooler doesn't do so well though and ends up running quite hot and loud.www.techpowerup.com
bencede ayrıca fp olduğu sürece güzel fiyattan gelirse alınabileceğini düşünüyorum benÜreticiye göre normal. Bana göre değil. Kartlarda büyük bir sorun yaşamıyorlar sıcaklık durumundan dolayı. Değiştirmek maliyet açısından bence fazla olduğu için bu şekilde üretmeye devam ediyorlar. Çünkü daha iyi bir sıcaklıkta çalıştırmayı neden istemesinler ki ?
Ben bu şekilde yorumluyorum.
ama sen amd kart kullanıyorsun, amd kartlar watt çekiyor da nvidia kartlar watt çekmiyor 40 serisinde gigabtye ben yakıştıramadım, gigabyte gaming serisi ekran kartı dışında diğer eagle ile windforce üzer adamıÜreticiye göre normal. Bana göre değil. Kartlarda büyük bir sorun yaşamıyorlar sıcaklık durumundan dolayı. Değiştirmek maliyet açısından bence fazla olduğu için bu şekilde üretmeye devam ediyorlar. Çünkü daha iyi bir sıcaklıkta çalıştırmayı neden istemesinler ki ?
Ben bu şekilde yorumluyorum.
Şöyle düşün normal kaliteli asus dual 7600 modeli 65 derecelerde geziyor bu sıcak aylarda.ama sen amd kart kullanıyorsun, amd kartlar watt çekiyor da nvidia kartlar watt çekmiyor 40 serisinde gigabtye ben yakıştıramadım, gigabyte gaming serisi ekran kartı dışında diğer eagle ile windforce üzer adamı
arkadaşın zotac ısı sıcaklığı bakŞöyle düşün normal kaliteli asus dual 7600 modeli 65 derecelerde geziyor bu sıcak aylarda.
Buradan ne yorumlarsın ki ?