Neler Yeni

Zotac RTX 3060 Ti 9400 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
Merhaba arkadaşlar, Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge kart aldım. OC modelide varmış sanırım fakat performans açısından sanırım bir farkı olmadığını öğrendim sitesinde sadece beyaz led ışık yandığı gözüküyor. Sizce nasıl karttır baya araştırdım kötü yorum bulamadım. Eski Zotac oyuncu kartları vardı çok senelerce kullanılıyordu. Galax ile 400 TL fark vardı arasında. Bende bu kartı seçtim.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar, Zotac RTX 3060 Ti Twin Edge kart aldım. OC modelide varmış sanırım fakat performans açısından sanırım bir farkı olmadığını öğrendim sitesinde sadece beyaz led ışık yandığı gözüküyor. Sizce nasıl karttır baya araştırdım kötü yorum bulamadım. Eski Zotac oyuncu kartları vardı çok senelerce kullanılıyordu. Galax ile 400 TL fark vardı arasında. Bende bu kartı seçtim.
Bence galax soğutma olarak daha iyi ama bu da üzmez.

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
Zotac iyi karttır ya zaten 3060ti sıkıntı çıkarmaz

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
10 numara kart hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir abimle galax firmasının garanti olayını araştırdık ta zotac daha bilindik gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 numara kart hocam
Hocam sanki tip görünüş olarak diğer kartlara göre kısılmış gibi duruyorda aldım aslında kartı ama içimde kaldı kötümü diye bilemiyorum. İndirimde vatanda anlık olarak 3070 Asus dual vardı 11600 TL ye. Fakat fiyat farkını vermek istemdim. Değmez gibi geldi. Ben çoğunlukla 1080 P oynarım muhtemelen. En fazla 2K.

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
3060 whitr edition kartı 1 bucuk sene mınıng de kullandım masallah cok guzel karttı

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
10 numara kart hocam
Birde aldıktan sonra bu kartın OC modeli olduğunu öğrendim birde o kartta LED olayı var. benim kartta yok. Çok öenmli değilde sadece led olayı için niye böyle bir şey yapsınlar.

3060 whitr edition kartı 1 bucuk sene mınıng de kullandım masallah cok guzel karttı
3060 ile 3060 Ti arasında çok performasns FPS farkı vardı hocam. Fakat 3070 ile 3060 Ti arasında o parayı vermeye değmez diye düşündüm.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
Hocam bir abimle galax firmasının garanti olayını araştırdık ta zotac daha bilindik gibi geldi.

Hocam sanki tip görünüş olarak diğer kartlara göre kısılmış gibi duruyorda aldım aslında kartı ama içimde kaldı kötümü diye bilemiyorum. İndirimde vatanda anlık olarak 3070 Asus dual vardı 11600 TL ye. Fakat fiyat farkını vermek istemdim. Değmez gibi geldi. Ben çoğunlukla 1080 P oynarım muhtemelen. En fazla 2K.
1080p ise hocam dediğim gibi Zotac kimseyi üzmez zaten 3060Ti gpusu da iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
Bunun çok az seviyede dönüyormuş hocam ısındıkça yükseliyormuş.

1080p ise hocam dediğim gibi Zotac kimseyi üzmez zaten 3060Ti gpusu da iyidir
Anladım dediğim gibi 4K da bile yeterli deniyor fakat ben oynamam. TV ye falan da bağlamam. Ben yayın oyun ve çizim için kullancağım.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
Birde aldıktan sonra bu kartın OC modeli olduğunu öğrendim birde o kartta LED olayı var. benim kartta yok. Çok öenmli değilde sadece led olayı için niye böyle bir şey yapsınlar.

3060 ile 3060 Ti arasında çok performasns FPS farkı vardı hocam. Fakat 3070 ile 3060 Ti arasında o parayı vermeye değmez diye düşündüm.
LED değil sadece fabrika çıkışı hız aşırtmalıdır o kart da isterseniz siz de elle yapabilirsiniz fazla para vermeye hiç gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
LED değil sadece fabrika çıkışı hız aşırtmalıdır o kart da isterseniz siz de elle yapabilirsiniz fazla para vermeye hiç gerek yok
Hocam sayısal bütün değerler sitesinde yazdığı hepsi aynı. Sdece Zotac yazısında ışık var :d

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo
OC versiyonun turbo frekansı 30 MHz daha yüksek hocam

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker

dostum marka klalıtesınden bahsettım kartı satın alın demedım .

Top Bottom