bana yapamazsın gibi geldi amd tarafında takaslayacak kişi ya wattman alıyordur arada yada mininglidir kart memnun birisi asla takaslamaz 4060 ileDostlar benim ekran kartı rtx 4060 zotac 8 gb
Rx6700xt 16gb yada 12 gb idi bunun ile takas yapilirmi? işlemci i3 10100f
Merhaba yorumun için teşekkürler adam bilgisayarcı sürekli sistem satıyor ve rx 6700xt nin fatura garanti vs herşeyi mevcuttur ne düşünüyorsunuzbana yapamazsın gibi geldi amd tarafında takaslayacak kişi ya wattman alıyordur arada yada mininglidir kart memnun birisi asla takaslamaz 4060 ile
testlerine bak eğer iyiyse sıcaklık değerleri vesayre wattman yoksa alınır kesinlikle.Merhaba yorumun için teşekkürler adam bilgisayarcı sürekli sistem satıyor ve rx 6700xt nin fatura garanti vs herşeyi mevcuttur ne düşünüyorsunuz
Yarın gidip kartı kontrol edeceğiz ne gibi test yaptıralım naısl anlarız mining olup olmadığını temiz olduğunutestlerine bak eğer iyiyse sıcaklık değerleri vesayre wattman yoksa alınır kesinlikle.
sıcaklık değerlerinden anlayabilirsin.Yarın gidip kartı kontrol edeceğiz ne gibi test yaptıralım naısl anlarız mining olup olmadığını temiz olduğunu
bence onla alakası yoktur ben de de aynı kart var ama insan bi nvidia da denemek istiyorbana yapamazsın gibi geldi amd tarafında takaslayacak kişi ya wattman alıyordur arada yada mininglidir kart memnun birisi asla takaslamaz 4060 ile
Mantıksız.bence onla alakası yoktur ben de de aynı kart var ama insan bi nvidia da denemek istiyor
12gb bu arada ekran kartının modeli nedir kaç ay garantisi kaldı bu arada sizinkinin durumu nasıl garanti vesayre var mıDostlar benim ekran kartı rtx 4060 zotac 8 gb
Eski ürünüm rx 6400 bozuldu servis tarafindan 3500 tl ödeyerek zotac rtx 4060 sipariş verdim 2 yıl garantisi 0 dan başladı karşı tarafın 1 yil civarı felan kutu flnda var ve i3 10100f işlemcim var nasıl olur performans olarakMantıksız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
12gb bu arada ekran kartının modeli nedir kaç ay garantisi kaldı bu arada sizinkinin durumu nasıl garanti vesayre var mı
darboğaz olmazEski ürünüm rx 6400 bozuldu servis tarafindan 3500 TL ödeyerek zotac rtx 4060 sipariş verdim 2 yıl garantisi 0 dan başladı karşı tarafın 1 yil civarı felan kutu flnda var ve i3 10100f işlemcim var nasıl olur performans olarak
bu arada baktımda hatrısayılır bir darboğaz olur ben 12.nesil ile karıştırdım pardon.Eski ürünüm rx 6400 bozuldu servis tarafindan 3500 TL ödeyerek zotac rtx 4060 sipariş verdim 2 yıl garantisi 0 dan başladı karşı tarafın 1 yil civarı felan kutu flnda var ve i3 10100f işlemcim var nasıl olur performans olarak
Neden dostum 4060 daha iyi dlss aç oynaDostlar benim ekran kartı rtx 4060 zotac 8 gb
dlss 3.0 tam çamur görüntü maalesefNeden dostum 4060 daha iyi dlss aç oyna
Her oyun dlss destekliyor mu?Neden dostum 4060 daha iyi dlss aç oyna