Neler Yeni

Zowie den iyi bir mouse var mıdır?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Zowie malzeme kalitesi güzel stabilize şekilde 1000hz veren sesidir kablosuz piyasasına çok geç girdiler ve hayla sensör yenilemiyorlar shapeleri şahane

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Berk
Bahsettiğin mouse denemiştim, hiç konforlu gelmemişti. El yapımdan dolayı diye tahmin ediyorum.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Enes Altunışık
Zowie malzeme kalitesi güzel stabilize şekilde 1000hz veren sesidir kablosuz piyasasına çok geç girdiler ve hayla sensör yenilemiyorlar shapeleri şahane
Shape işi kişiden kişiye değişir ama güncel kablosuz mouseların zowie ye göre sensörleri çok iyi. Proların çoğu ya razer ya logitech ya da finalmouse falan alıyor zaten. Zowie kullanan dinazor çok az var. Xanti abimi tenzih ediyorum <3

Gurkanpiro

80+ Platinum
Shape işi kişiden kişiye değişir ama güncel kablosuz mouseların zowie ye göre sensörleri çok iyi. Proların çoğu ya razer ya logitech ya da finalmouse falan alıyor zaten. Zowie kullanan dinazor çok az var. Xanti abimi tenzih ediyorum <3
Her ele özel shapeleri var kablosuz çok geç kaldılar kalmasaydılar logi felan kalmazdı ortalıkta

quartle

80+ Gold

sene 2016 xantares kendi kullandığı mouse u değiştirmemek için toplama mouse yapıyor
Screenshot_13.png

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
e-spor ile ilgilenmeyi vesaire düşündünüz mu
Elbette düşündüm fakat çevremde bu yolda ilerlememe yardımcı olacak biri ya da herhangi bir profesyonel ile bu konuda görüşme şansı bulamadım. Bu sebeplerden ötürü hobi olarak devam etmekteyim fakat günün birinde böyle bir şey olursa tabii ki o duyguyu heyecanı takım olma ruhunu yaşamak isterim.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya
dinazor olabiliriz fakat harika bir mouse , beni de tenzih edersen sevinirim 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elbette düşündüm fakat çevremde bu yolda ilerlememe yardımcı olacak biri ya da herhangi bir profesyonel ile bu konuda görüşme şansı bulamadım. Bu sebeplerden ötürü hobi olarak devam etmekteyim fakat günün birinde böyle bir şey olursa tabii ki o duyguyu heyecanı takım olma ruhunu yaşamak isterim.
bir tanıdığım vardı takıma girmişti, 1hafta içinde takımı dağılmıştı bu işte şanslı olmak gerekiyor sanırım biraz da

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Enes Altunışık

bir tanıdığım vardı takıma girmişti, 1hafta içinde takımı dağılmıştı bu işte şanslı olmak gerekiyor sanırım biraz da
Tabi abi. İşin şakası o. Her tercihe saygımız vardır. İstersen rampage'in internet kafe mouseunu kullan sjsjjs

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yusufcan Koçkaya

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu

Talihsizlik olmuş :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,259
Son üye
ytghjkmn876
Top Bottom