Neler Yeni

Zula Deneyimim. Ve berbat sonuç :)

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar bir oyun geliştiricisi olarak mobilde fena olmasak da pc de türk oyun oynamak için Zula'yı indirdim :) Valorant falan çok sıkmıştı cs de kasıyor zaten size bu deneyimimi paylaşacağım.
-Oyunun grafikler çok kötü değil kötü olsada dert etmezdim zaten çok kötü olmadıkça
-Oynanış olarak hiç sarmıyor Cs ye yakın bir vurduktan sonra his var ancak çok sıkıyor.
-Pay to win bir oyun olması çok belli ediyor ilk başta dert edilmese bile sonraları delirtiyor
-Kötü/çalıntı haritalar oyunun kötü olduğunu bile bile sırf zevk için bile oynanmaz gidip oyun skordaki ''silah oyunlarını'' oynayın ciddiyim :)
Sabotaj'In da cs den çalıntıları vardı hatta Tactic Force çoğu şeyde rezaletti ancak ''SULA'' gerçekten oynanmaz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Hal1l

80+
Oyunu 3 senedir oynuyordum taki 3 ay önceye kadar 92 lvl olup bıraktım. Aslında oyun 2019 da çok iyidi herkes zulayı oynuyordu ama pandemi, internet kafelerin kapanması pay to win liğin artması valonun çıkması ve en sonunda +7 nin gelmesiyle oyun bu halini aldı. Oyunu şuan oynayanlar sistemleri kötü olduğu için zulayı oynuyodur ki bu bence %70 lik kısım, kalan %30 da muhtemelen bağımlıdır :)

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koşarak vurmanın level atlamış hali o oyun.Vuruşları düzeltseler oynarım ben.
Hocam gerçekten rezalet vuruşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunu 3 senedir oynuyordum taki 3 ay önceye kadar 92 lvl olup bıraktım. Aslında oyun 2019 da çok iyidi herkes zulayı oynuyordu ama pandemi internet kafelerin kapanması pay to win liğin artması valonun çıkması ve en sonunda +7 nin gelmesiyle oyun bu halini aldı. Bence oyunu şuan oynayanlar sistemleri kötü olduğu için zulayı oyuyodur ki bu bence %70 lik kısım, kalan %30 da muhtemelen bağımlıdır :)
Evet çok doğru ama sistemden oynayan kesimi kaybediyorlar bence oynamayayım daha iyi kafasında gördüm bazı eski oynayanları bağımlı olan kesime ise üzülüyor şaşırıyorum. Oyunu severek ve iyi olduğunu düşünerek oynayan minik kesime ise...

Top Bottom