Oyuna girerken başlat ve onar var oraya tıklaZULADA EN COK SEVDİGİM GEMİ HARİTASINA GİRİNCE BANA BU HATA GELDİ ARASTIRMADIGIM YER KALMADI CÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN YAZSIN
Sonuna kadar katılıyorum. Gelmiş geçmiş en zevkli oyun olabilir. Üstelik maaşınızı bağlamıyorsunuz oynamak için...Csgo ya geç. Tek çözüm bu.
Click Loot eski adıyla Skin Silo. Reklam hariç başka puan kazanma yöntemleri de var ama üşeniyorum. Konuyu dağıtmayalım.Hangi Siteyi Kullanıyorsun referans kodun var mı
Benimde 13 fpsÜstelik para kazananlar bile var. Bazı siteler bedava skin veriyorlar puan kasarak ben 2 skin çektim toplamı 10 tl ediyor. Eskiden telefonda reklam izleyerek kasıyordum artık reklam çalışmıyor. Böyle siteler bulabilirseniz işinize yarar. Sistemim cs:go yu 20 fpsde oynattığı halde
Hangi siteyi kullanıyorsun? Referans Kodun Varmı ?Click Loot eski adıyla Skin Silo. Reklam hariç başka puan kazanma yöntemleri de var ama üşeniyorum. Konuyu dağıtmayalım.
%TEMP% DOSYASINA GİR ZULA DOSYASINI SİL OYUNA GİR ONAR DE TEKRAR GİRMEYİ DENE OLMUYORSA KOPLE SİLİP TEKRAR YUKLEZULADA EN COK SEVDİGİM GEMİ HARİTASINA GİRİNCE BANA BU HATA GELDİ ARASTIRMADIGIM YER KALMADI CÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN YAZSIN
Silip yukledim ama temp denemedim tessekurler%TEMP% DOSYASINA GİR ZULA DOSYASINI SİL OYUNA GİR ONAR DE TEKRAR GİRMEYİ DENE OLMUYORSA KOPLE SİLİP TEKRAR YUKLE
Haci girmiyo girse zulada ne isim varCsgo ya geç. Tek çözüm bu.
Oyunu sil ve bir daha yükleme dostum sorunun çözülecektir.ZULADA EN COK SEVDİGİM GEMİ HARİTASINA GİRİNCE BANA BU HATA GELDİ ARASTIRMADIGIM YER KALMADI CÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN YAZSIN