100 TL civarı iyi üstü haram zaten oyunu oynayan kalmadı.ben 100 TL yazdım ama sizce video ve içindekiler bu linkte
Konuyla alakası olmayan mesaj yazmanı geçtim, neden insanların oyun zevkiyle dalga geçiyorsun?Zula mı öğhk xd
İnsanların oyun zevki seni gram ilgilendirmez + bilgisayarı diğer oyunlara yetmiyor olabilir ?Zula mı öğhk xd
Zamanında biri denk gelmişti bilgisayarı kötü diye zula oynuyordu ama oyuna 1000 TL para yatırmıştı Ğ. O zamanlarda 1000 TL'ye GTA 5 açacak PC toplanıyordu heyt be.İnsanların oyun zevki seni gram ilgilendirmez + bilgisayarı diğer oyunlara yetmiyor olabilir ?
Sardı mı da yatıran oluyordu farkında olmadan.Zamanında biri denk gelmişti bilgisayarı kötü diye zula oynuyordu ama oyuna 1000 TL para yatırmıştı Ğ. O zamanlarda 1000 TL'ye GTA 5 açacak PC toplanıyordu heyt be.
şuan oynamıyorum ama bi süreden sonra cidden çok sarıyorSardı mı da yatıran oluyordu farkında olmadan.![]()
Aynen bende deneyimledim 2.5 yıl kadar.şuan oynamıyorum ama bi süreden sonra cidden çok sarıyor