3rdemturkes
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Amd a8 9600 /rx550 4gb / 8 gb ram oyun kasıyor sebebi ne olabilir driverını yükledim amd softwaremidir nedir orda oyun ayarları varsa benle iletişime geçermisiniz.
oyun ayarlarını doku kjalitesini azalt ve 1080p ye alAmd a8 9600 /rx550 4gb / 8 gb ram oyun kasıyor sebebi ne olabilir driverını yükledim amd softwaremidir nedir orda oyun ayarları varsa benle iletişime geçermisiniz.
Şimdi baktım da o işlemci o karta bf1 de bile darbogaz yapıyor.Amd a8 9600 /rx550 4gb / 8 gb ram oyun kasıyor sebebi ne olabilir driverını yükledim amd softwaremidir nedir orda oyun ayarları varsa benle iletişime geçermisiniz.
1080 oynayıp oynamadığım nerden anlayabilirmoyun ayarlarını doku kjalitesini azalt ve 1080p ye al
Knk csgoda en yüksek ayarlarda sabir 70 alıyorm pes 2019 60 70 arası ets 2 60 alıyorm en yüksek ayarlar hepsi ama zula gereksinmleri düşük bi oyun ve birde düşük ayarlarda oynuyorm ama ona rağmen 100 geçmiyorŞimdi baktım da o işlemci o karta bf1 de bile darbogaz yapıyor.
Zula da rahat darbogaz yapar.
Ayarları en yükseğe ve çözünürlüğü en yükseğe alın. Sorun düzelebilir.
Düzelmezse işlemci değişmeniz daha doğru.
Ayarlar kısmına basın;1080 oynayıp oynamadığım nerden anlayabilirm
Çözünürlüğü 1024alıştım sorun olrmu bunda kalsaŞimdi baktım da o işlemci o karta bf1 de bile darbogaz yapıyor.
Zula da rahat darbogaz yapar.
Ayarları en yükseğe ve çözünürlüğü en yükseğe alın. Sorun düzelebilir.
Düzelmezse işlemci değişmeniz daha doğru.
Ne kadar yüksek o kadar kasma ve takılma azalması demek hocam.Çözünürlüğü 1024alıştım sorun olrmu bunda kalsa
Peki hocam şöyle maksimum 1000 tl olan bi iyi işlemci varmıdır?o ekran kartı cs go yu bile ultrada açar ancak işlemci kötü olabilir. başa açıklaması yok
işlemci eski. anakart ile işlemci almalısın.Peki hocam şöyle maksimum 1000 TL olan bi iyi işlemci varmıdır?
1000 tl ye anakart,ram,işlemci almak çok zor. 1600 tl ye çıkarabilirsen 8 gb ram, h410, 10100f alabilirsin.Peki hocam şöyle maksimum 1000 TL olan bi iyi işlemci varmıdır?
Sadece işlemci değiştirsem olmazmıişlemci eski. anakart ile işlemci almalısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000 TL ye anakart,ram,işlemci almak çok zor. 1600 TL ye çıkarabilirsen 8 gb ram, h410, 10100f alabilirsin.