ZYXEL VMG3312-B10B Qos ayarı nasıl yapılır ?

hocam wayback mashineden zyxel cin sayfasindan bir bilgi bulmaya çalişiyorum ordada yoksa malesef

hocam ben 16 mbps kullanıyorum 6 bana özel olarak gelsin gerisi onlara bu şekilde yapalım
Onur Ber merhaba.

Belirttiğiniz işlemi nasıl yaptınız acaba? Aynı modem ve benzer arayüz bende de var. Ve aynı şekilde, kendim dışında bazı kullanıcılara limit koymak istiyorum.

Onur Ber merhaba.

Belirttiğiniz işlemi nasıl yaptınız acaba? Aynı modem ve benzer arayüz bende de var. Ve aynı şekilde, kendim dışında bazı kullanıcılara limit koymak istiyorum.
Merhaba konu biraz eski olduğu için buradan konuşmak pek doğru değil, instagramdan iletişime geçmek isterseniz @onuraltklcc

Hocam olmaz mı bu iş yani ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama qos ayarları var hocam fotoğraflarda attığım gibi
hocam bufferbloat testini atınız yardımcı olayım. Onun haricinde genel kısımdaki yeri etkinleştirip yukarı yazan yer upload aşağı yazan yer download kbps şeklinde gireceksiniz. Bu ayardan sonra modemi yeniden başlatın.

hocam bufferbloat testini atınız yardımcı olayım. Onun haricinde genel kısımdaki yeri etkinleştirip yukarı yazan yer upload aşağı yazan yer download kbps şeklinde gireceksiniz. Bu ayardan sonra modemi yeniden başlatın.
hocam bana yardım edebilirmisiniz.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-21 190914.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-21 190914.png
    389.6 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye