- Katılım
- 27 Nisan 2023
- Mesajlar
- 3,953
- Reaksiyon skoru
- 1,253
hocam wayback mashineden zyxel cin sayfasindan bir bilgi bulmaya çalişiyorum ordada yoksa malesef
Hocam buna qos ayarlarını ne diye koydular o zaman bir işe yaramıyorsahocam wayback mashineden zyxel cin sayfasindan bir bilgi bulmaya çalişiyorum ordada yoksa malesef
hocam wayback mashineden zyxel cin sayfasindan bir bilgi bulmaya çalişiyorum ordada yoksa malesef
hocam sorun cozulduyse hayirli olsun sorun yaşamassiniz inşallah
hocam şansa bu videoyu buldum bunun sayesinde yaptım şansa bak ki modem markası bile aynı![]()
![]()
Çok teşekkür ederim kanka sağolasınhocam sorun cozulduyse hayirli olsun sorun yaşamassiniz inşallah
Onur Ber merhaba.hocam ben 16 mbps kullanıyorum 6 bana özel olarak gelsin gerisi onlara bu şekilde yapalım
Merhaba konu biraz eski olduğu için buradan konuşmak pek doğru değil, instagramdan iletişime geçmek isterseniz @onuraltklccOnur Ber merhaba.
Belirttiğiniz işlemi nasıl yaptınız acaba? Aynı modem ve benzer arayüz bende de var. Ve aynı şekilde, kendim dışında bazı kullanıcılara limit koymak istiyorum.
hocam bufferbloat testini atınız yardımcı olayım. Onun haricinde genel kısımdaki yeri etkinleştirip yukarı yazan yer upload aşağı yazan yer download kbps şeklinde gireceksiniz. Bu ayardan sonra modemi yeniden başlatın.Hocam olmaz mı bu iş yani ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama qos ayarları var hocam fotoğraflarda attığım gibi
hocam bana yardım edebilirmisiniz.hocam bufferbloat testini atınız yardımcı olayım. Onun haricinde genel kısımdaki yeri etkinleştirip yukarı yazan yer upload aşağı yazan yer download kbps şeklinde gireceksiniz. Bu ayardan sonra modemi yeniden başlatın.
Hocam bu nasıl bir İnternet bir ayar vs yaptınız mı. Modeminizin arayüz kısmına girip qos sekmesini atabilir misiniz.hocam bana yardım edebilirmisiniz.
yapmadım qos sekmesi bu konudaki adamla aynı.Hocam bu nasıl bir İnternet bir ayar vs yaptınız mı. Modeminizin arayüz kısmına girip qos sekmesini atabilir misiniz.
Sorun tam olarak nedir sizde ne eksik neyi yapamadınız. Konuda video mevcut aynı modem arayüzü ise o videoyu dener misiniz.yapmadım qos sekmesi bu konudaki adamla aynı.