Neler Yeni

ZYXEL VMG3625-T20A / Bağlantı Sorunu

ardayldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Yıldız
Merhabalar
Aranızda yeniyim durum içinden çıkamayacağım bir hal aldı ve sizlere danışmak istiyorum.

Ev internet hattımı Superonline servisinden Türknet' e geçirdim. Bunun yanında modem vermedikleri için kendim bir modem temin ettim. Zyxel VMG3625-T20A modemin ara yüzünü başarı ile yükledim ve kurulumunu gerçekleştirdim. Bütün ışıklarının yanmasına rağmen ne wireless ne de etnernet ile bilgisayara bağlayamadım. Superonline' nın hali hazırda kullanmış olduğum modemine Türknet kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde internetimi eski modemimle kullanabiliyorum. Ancak Zyxel VMG3625-T20A ile kullanamıyorum. Modem de bir sorun olduğunu düşünüyorum bir şeyleri mi yanlış yapıyorum benim
için okur vakit ayırırsanız sevinirim.

1.jpg
2.jpg

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Arayüzü videodaki gibi ise; yardımcı olabilir. Fabrika ayarlarına geri almadan kurulum yapmayın. Bazen sorun çıkarabiliyorlar.

Mehmet.10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ali
merhaba, cihazın arka tarafında reset tuşu mevcut 10 saniye kadar basılı tuttuğunuzda cihaz ilk aldığınız günkü gibi olacaktır. tekrar bu şekilde kurulum yaptığınızda sorununuz büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurulum videosuna burdan ulaşabilirsin.

ardayldz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arayüzü videodaki gibi ise; yardımcı olabilir. Fabrika ayarlarına geri almadan kurulum yapmayın. Bazen sorun çıkarabiliyorlar.
Çok teşekkür ederim burada ince bir ayar gösterdi tamamı ile onunla ilgiliymiş.

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Baran Gürpüzer
Çok teşekkür ederim burada ince bir ayar gösterdi tamamı ile onunla ilgiliymiş.
Dostum videoda neyi görüpte sorunu çözdün ? Benim modemimde de bağlantı geliyor aradan 2 3 saat geçiyor (bu süre değişebiliyor ) bütün ışıklar yanıyor arayüzde bağlantı var gözüküyor ama bağlantı gidiyor kapat aç yapmadan kendine gelmiyor

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Dostum videoda neyi görüpte sorunu çözdün ? Benim modemimde de bağlantı geliyor aradan 2 3 saat geçiyor (bu süre değişebiliyor ) bütün ışıklar yanıyor arayüzde bağlantı var gözüküyor ama bağlantı gidiyor kapat aç yapmadan kendine gelmiyor
Zyxel modemlerde bağlantı kopmasından şikayetçi olanlar var. Videoya yorum yapanlar, sorun yaşayıp yaşamadığımı sormuşlardı. Ben sorun yaşamadım. Hattınızda herhangi bir sorun olmadığından emin olun. Güncelleme yaptıktan sonra değişiklik yoksa, servise göndermenizi tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Baran Gürpüzer
Zyxel modemlerde bağlantı kopmasından şikayetçi olanlar var. Videoya yorum yapanlar, sorun yaşayıp yaşamadığımı sormuşlardı. Ben sorun yaşamadım. Hattınızda herhangi bir sorun olmadığından emin olun. Güncelleme yaptıktan sonra değişiklik yoksa, servise göndermenizi tavsiye ederim.
Evde tplink tdw9970 v3 modemde kullanıyorum ama onda herhangi bir kopma vs. yok dslim kopsa anlayacağınım hatta problem var ama hiçbir ışık kopmuyor arayüzde sıkıntı yok ama bağlantı gidiyor modem ip almayada devam ediyor en yakında servise gidecekde hadi bakalım

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Güncelleme yoksa, garantisi bitmeden gönderirsiniz.

Top Bottom